Napisala urnebesnu pjesmu bebi koja će oduševiti svaku mamu

Foto: Facebook

CAROLINE Olling Andersen novopečena je majka koja je odmah iskusila čari majčinstva. Svojoj kćeri napisala je u 4 sata ujutro pjesmu koja je postala viralni hit i roditelji je nezaustavljivom brzinom dijele na društvenim mrežama. 

Naime, inspiraciju je pronašla u noćnim druženjima s kćeri dok njen suprug spokojno spava što je oduševilo majke koje se mogu s njom poistovjetiti.

“Volim te, tata, stvarno te volim, nakon svega, bez tate ne bih imala tebe. Ali od ponoći do izlaska sunca, samo smo ti i ja. I kako sati prolaze, neću lagati, mamina ljubav polako blijedi, postaje ljutita i slaba jer, bez obzira na sve, tvoj tata jeb**o spava!”, stoji na početku, a Anderson u nastavku pojašnjava kako izgledaju noći koje provodi budna uz kćeri.

“Sve počinje lijepo. Poljubimo se za laku noć, gledamo te s vrata puni ljubavi, tako divan prizor. Sat kasnije, mama se počinje buditi. Okrećeš se i prevrćeš, počinješ ispuštati vjetrove. Gestama pokazuješ da si gladna. Mama je tu s bočicom ili dojkom dok tata hrče jer ipak on zna najbolje”, kaže.

“Mama te nosi dok ne podrigneš, drži te i ljulja. Izbacuješ malo smrdljivog jogurta na maminu svježe opranu kosu. Dok mama mijenja majicu i briše bljuvotinu s poda, tvoj tata pušta vjetrove, okreće se i nastavlja hrkati”, nastavlja.

“Mamin unutarnji alarm se gasi, nisu još ni tri sata. Ponovno se treseš, gladna si i gledaš u mene. “Mislim da je gladna”, tvoj tata nudi pomoć, navuče prekrivač preko glave, mama mu upućuje ubitačan pogled i izlazi iz kreveta. Mama se vraća, umorna i iscrpljena i što vidim? Tvoj tata je zauzeo i moju stranu kreveta i boli ga briga za mene.”

“Mama ga udara i ljutito gura. “Što je, ljubavi?”, mrmlja osjećajno. Tvoj tata nema pojma da je kriv. Grli me i ljubi i baš kad ga ponovno volim ti počinješ plakati u kolijevci i otvaraš oči, a tata me nježno trka i daje do znanja da trebaš pažnju. Pokazujem mu prst dok se pripremam da te nahranim”, piše i dodaje da uskoro sviće pa je i ona ponovno puna ljubavi prema suprugu i bebi.

“Zaboravljam da tvoj tata spava dok plačeš i puniš pelene. Vraćam se poljupcima i grljenju. Ubrzo ćeš biti odrasla i tatina mala djevojčica. Nećeš se sjećati da sam ja mijenjala pelene i čistila bljuvotinu. Dok ćeš mu sjediti u krilu, a on ti pjevati pjesmu, voljet ćeš ga i misliti da on ništa ne može učiniti krivo. Ali ljubavi moja draga, ovo je pjesma koju ćeš zadržati da znaš da je sve ove besane noći tvoj tata jeb**o prospavao.”

Druge mame poručile su joj da je napisana pjesma istinita od riječi do riječi i urnebesna.

“Potpuno te razumijem”, “Čini se da nam je svima isto”, “Ova žena me nasmijala do suza”, “Hvala što si opisala nešto što sve mi prolazimo”, samo su neki od komentara drugih roditelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.