Mlada mama pohvalila svog vrijednog supruga: Nisu svi tate tinejdžeri isti

Foto: TikTok

CAITLIN Fladager dirljivim videom pohvalila je osobni rast i naporan rad svog supruga. Naime, ona i njezin suprug imali su 16 i 17 godina kada je prvi put zatrudnjela.

"Kad sam saznala da sam trudna, moj muž je imao 17 godina. Radio je u restoranu brze hrane kao pizza majstor. Kad se naša kći rodila, htio nam je osigurati dobar život pa je počeo raditi kao vodoinstalater", otkrila je na TikToku. 

S 19 godina dobili su i sina, što je ovog muškarca učinilo još odlučnijim. 

"Cilj mu je bio osnovati vlastitu vodoinstalatersku tvrtku. Imali smo dvije bebe kod kuće, radio je po 15 sati i školovao se", dodala je.

@caitlinfladager Not all teen dads are the same. ❤️ #fy #teendad #youngcouple #wholesome #family #dadlife #marriedlife ♬ love in the dark - favsoundds

S 25 godina napustio je posao vodoinstalatera kako bi konačno pokrenuo vlastiti posao.

"Nije bilo lako i trebalo je mnogo godina, ali on je uspio. Mi smo uspjeli. Sada, s 25 godina, ima vlastitu, vrlo zaposlenu, vodoinstalatersku tvrtku", istaknula je Fladager pa zaključila: "Nisu svi tate tinejdžeri isti."

Snimka je skupila tisuće lajkova i komentara podrške.

"Definitivno je dobro odgojen", "Prava ljubavna priča. Gdje je dobar muškarac, tu je i dobra žena", "Slatko. Drago mi je da sam ovo vidio", komentirali su ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.