Mami rekli da joj je sin mamina maza, a njen brutalan odgovor je postao viralan

CAITILIN Fladager je majka dvoje djece, djevojčice i dječaka, i nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s vrlo važnom porukom.

U objavi na društvenoj mreži koju je opisala kao "ventil za ispuhivanje", a koja se brzo proširila i postala viralna, Caitlin je napisala:

"Stalno mi govore da mu moram dopustiti da 'bude muško' i da nauči da ne može plakati. E, pa ja sam tu da vam kažem da je to gomila gluposti."

Rekla je kako je njezin sin često plakao kao beba, a jedini način da ga smiri je bilo dojenje ili držanje na rukama. Rezultat toga je da su postali jako bliski, prenosi portal Good Morning America.

"On je prirodno jako vezan za mene. Ozlijedi se? Trči plakati kod mame. Bolestan je? Želi da ga mama zagrli. Jako je umoran i ne može zaspati? Ležim s njim dok se ne smiri", napisala je majka.

Većina komentatora na objavi podržava njen roditeljski stil, a ova mama je bila sretna kad je vidjela da u ovakvom odgoju nije sama te je izjavila kako se sada osjeća kao da ide u pravom smjeru.

"Ovo je prava istina! Trebamo naučiti sinove kako je u redu da imaju osjećaje, da plaču", "Potpuno se slažem s tobom" i "Ovo je toliko važno", su bili samo neki od brojnih komentara podrške na njezinoj objavi.

Mnoge je zanimalo kako odgaja šestogodišnju kćer, na što je odgovorila da posve drugačije jer je ona od rođenja samostalnija.

Korištenje različitih stilova za različitu djecu nešto je što dr. Roseann Capanna-Hodge, psihologinja i stručnjakinja za dječje mentalno zdravlje, potiče.

"Postoje razne vrste roditeljstva i nijedno nije loše. Ne možemo svoju djecu nikad previše voljeti", rekla je Capanna-Hodge.

Ipak, istaknula je važnost usmjeravanja djece prema neovisnosti pa je roditeljstvo izjednačila s treniranjem.

"Dobar trener vam ne kaže uvijek što treba učiniti, želi da sami shvatite što je najbolje. Važno je podučiti djecu alatima za upravljanje stresom - dubok udah, brojanje unatrag - da ne postanu preovisni o vama", rekla je Capanna-Hodge.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.