Mame će u potpunosti shvatiti zašto se Chrissy Teigen ovako opustila usred ceremonije Oscara

Foto: GettyImages/Twitter

ŽENO ti si zakon! 

Chrissy Teigen još je jednom, čisto slučajno, dokazala da je prava mama koja zbog svoje desetomjesečne kćerkice više ne može izdržati čak ni tako veliku ceremoniju kao što je dodjela Oscara. 

Ona je naime, usred govorancije, malo naslonila glavu na rame svog supruga Johna Legenda i zadrijemala. Očito nije mogla izdržati tako dugo ostati budna jer se i njoj, kao i svakoj mami na svijetu, dolaskom bebe na svijet pomrsila rutina spavanja i hvatanja kvalitetnog sna. 

Nije da nije željela izdržati, ali umor ju je doslovno smoždio. I zato je ona fino malo zaćorila, a kada se probudila nije pokazala ni trunku srama. Pa žena je jednostavno bila umorna i iskoristila je trenutak da se samo malo odmori. 

Ne znamo za vas, ali ova slatka umorna gesta još nas je više nagnala da toj ženi kažemo "Ma svaka ti čast. Mi te stvarno razumijemo!"  

 A čini se je i svjetska javnost već navikla na njene majčinske "ispade", uvijek prirodne, nonšalantne i skroz iskrene pa je zato nitko nije niti pokušao ismijati radi ovo njenog ukradenog sna. To doduše ne znači da se njena slika dok drijema nije proširila internetom brže od svih modnih outfita i filmskih vijesti s te velike filmske ceremonije. 

Mnogi su čak upravo njenu sliku proglasili najzabavnijim trenutkom cjelonoćnog šoua koje su pratili oči milijuna gledatelja diljem svijeta.

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.