Mama ostala u šoku kad je ugledala svoje novorođenče: "Ona je spremna za vrtić!"

Foto: Facebook 

NIJE neobično, čak ni toliko više rijetko, ali recite ovoj mami "Ma nije to ništa strašno" i ona će vjerojatno opet raskolačiti oči kao na porodu. 

"Nije strašno, samo što moja tek rođena curica već nosi robicu za dijete koje je staro otprilike 9 mjeseci. Komotno je već mogu poslati i u vrtić", sada se tako doduše šali, ali mami Chrissy Corbitt s Floride definitivno nije bilo lako na porodu. Malena Carleigh Brooke Corbitt rodila se s 6.038 grama, što je iznenadilo čak i liječnike koji su očekivali veliku bebu, ali svakako ne toliko veliku. Pogotovo zato što su čekali curicu koje se u prosjeku ipak rađaju nešto sitnije od dečkića. Iako to, naravno, nije pravilo. 

Uostalom, ona je živi dokaz za to iako, ako ćemo u obzir uzeti još jedan slučaj bebe od 6 kilograma, ne možemo ne spomenuti i mamu Lauren Flaugher koja je također prije nekoliko tjedana na svijet donijela začuđujuće velikog sina Finna. Rodila ga je bez ikakvih medikamenata i ublaživača boli, skroz prirodno i to u samo 8 i pol sati rađanja, odnosno samo pola sata stiskanja. 

Dakle, velike bebe nisu rijetkost, a mama iz prvog dijela ove priče sada može odahnuti. "Ona je toliko velika da smo svu robicu morali donirati i nabaviti veću, ali više se na to toliko ne obaziremo jer je ona jednostavno predivna. Stalno se smije. Moja velika, velika mrva", ponosno je rekla mama Chrissy. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.