Mama kupila sinu gumene sandale pa objavila fotografije stravičnih krvavih rana

Foto: Facebook

HOLLY Marie Wright sina je odlučila počastiti novim cipelama. Za vruće ljetne dane kupila mu je gumene sandalice i nadala se da će mu u njima biti ugodno.

Međutim, 21-godišnjakinja tvrdi da je nakon samo deset minuta nošenja dječak počeo plakati i zapomagati: “Boli me, boli me!”

“Stali smo na putu do doma da provjerim što nije u redu i na rukama sam vidjela krv. Dok smo došli do doma, krv je kapala po tepihu. Skinula sam mu sandale, remenčić je bio prekriven krvlju, a na stopalu je imao urezan otisak sandale”, napisala je. Dječaku su stopala otekla, a mama vjeruje da će mu ostati ožiljci.

“To su dječje cipele, to se ne bi smjelo događati. Kupila sam ih da mu stopala mogu disati, ovo nisam očekivala”, kaže i dodaje da je cijelo iskustvo bilo vrlo traumatično za njenog sina.

“Sad plače kad god vidi sandale u blizini. Ima autizam i ovo je jako utjecalo na njega. Uspaničio se kad je vidio krv i tresao se, nije razumio što se događa”, prenosi njenu izjavu Birmingham Live.

Wright je sada putem društvenih mreža odlučila upozoriti druge roditelje da pripaze prilikom kupnje cipela za djecu.

“Nijedno dijete ne bi trebalo proći kroz ovo. Želim da roditelji budu svjesni rizika i da postoje smjernice. Treba se napomenuti da se ovakve sandale nose samo na čarape”, smatra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.