Kate Middleton otkrila koje su bile prve riječi princa Louisea, najmlađeg sina

NAJMLAĐI sin Kate Middleton možda već ima omiljenog autora kuharske knjige!

Vojvotkinja od Cambridgea, koja je ranije ovog mjeseca otkrila da princ Louis već govori, podijelila je da je jedna od njegovih prvih riječi ime poznate britanske kuharice Mary Berry.

"Jedna od Louisovih prvih riječi bila je Mary jer su sve moje knjige za kuhanje na policama u kuhinji u njegovoj visini", rekla je kraljevska mama.

Naime, Mary Berry, koja je međunarodno poznata po ulozi suca u showu The Great British Bake Off, s kraljevskim je parom u kuhinji pripremala božićnu hranu. U BBC specijalu, koji će se premijerno prikazivati u nedjelju 22. prosinca, Berry priprema neke od svojih najdražih svečanih recepata, a Kate i William su joj pomogli u priređivanju posebne blagdanske zabave.

Kate je primijetila kako je njezin 19-mjesečni sin toliko upoznat s Mary da bi je prepoznao.

"Djeca su zaista fascinirana licima, a vaše lice je na svim vašim kuharicama. Louis bi rekao: 'To je Mary Berry.' Definitivno bi vas prepoznao kad bi vas vidio", priznala je vojvotkinja slavnoj kuharici.

Osim što je njeno ime jedna od prvih riječi koju je izrekao, nedavno je njegova mama Kate podijelila koji mu je najdraži hobi.

Poznata kuharica otkrila je kakvo joj je bilo iskustvo kuhanja s kraljevskim parom. Kako kaže: "Prekrasno ih je gledati zajedno."

"Kad su zajedno, on je neprestano dodiruje po ruci i gleda je nasmiješeno, a ona se jednako toplo ponaša prema njemu. To je bilo slatko za vidjeti jer su bili potpuno prirodni", rekla je Mary.

Obožavatelji jedva čekaju vidjeti božićni specijal, a dotad je kraljevski par na službenoj Instagram stranici dao mali uvid u ono što su pripremili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.