Kate Middleton iznenadila novopečene roditelje preslatkim videopozivom

VOJVOTKINJA od Cambridgea je razgovarala s Rebeccom i Johnom, koji su ponosni roditelji novorođenog sina po imenu Max, rođenog u bolnici Kingston. Ne treba posebno naglašavati da ih je ovaj poziv poprilično iznenadio, a objavljen je i na društvenim mrežama te je Kate Middleton još jednom uspjela rastopiti srca mnogih.

"Dobiti dijete je samo po sebi izvanredno iskustvo, ali dobiti ga tijekom izolacije i razgovor s vojvotkinjom od Cambridgea nakon dvosatnog sna bilo je posebno nadrealno", rekla je Rebecca za People.

Kako je otkrila, vojvotkinju je zanimalo njihovo iskustvo, odnosno kako je to dobiti dijete u doba pandemije.

"U rodilištu su se sve primalje trudile da sve bude što normalnije. Osim maski, sve je bilo isto kao i 2015. godine kad smo dobili prvog sina Rafea", ispričala je novopečena mama koja nije propustila priliku da pohvali trud svih primalja za koje smatra da su "bile nevjerojatne".

Kate je uoči Tjedna svijesti o mentalnom zdravlju majki, koji u Velikoj Britaniji počinje 4. svibnja, razgovarala i s primaljama te stručnjacima za roditeljstvo. Pitala ih je jesu li primijetili ikakve promjene u emocijama žena koje su postale majke tijekom pandemije u odnosu na emocije žena koje su to iskustvo doživjele nekad prije. Jedan joj je službenik otkrio da postoji "puno veća anksioznost" pa je vojvotkinju zanimalo znaju li roditelji gdje mogu dobiti podršku.

Mnogi su primijetili kako je ovaj video presladak i emotivan, a to je potvrdila i sama vojvotkinja koje je u jednom trenutku jednoj od primalja poručila da se "unatoč maski vidi da se smiješi".

"Vidi vam se u očima", dodala je.

Prije nego što je završila poziv, Kate se pobrinula da osoblje zna koliko ona cijeni njihov naporan rad i predanost, a osobito u vrijeme pandemije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.