Jason Biggs dobio drugo dijete i njime već nasmijava svijet

Foto: Instagram

JOŠ su nas neki dan nasmijavali trudničkim radostima, a sad je veselje još i veće - Jason Biggs, "kralj Američke pite", i njegova supruga Jenny Mollen, glumica, spisateljica i u duši vječna komičarka, dobili su svoje drugo biološko dijete.

Maleni Sid sad će konačno shvatiti što je to prava beba i nadamo se da ga neće pokušati spremiti u kutiju sa svojim igračkama. Kažemo to zato što ni Jason ni Jenny nisu bili sigurni kako će njihov trogodišnji sin Sid doista prihvatiti brata, što su potkrijepili nedavnim izjavama: "On trenutno misli da će dobiti poklon, neku bebu koja će možda biti od čokolade."

No, dobili su bebu, a sudeći prema slikama, maleni je možda već shvatio da je poklon zapravo dobro društvo s kojim će se moći zabavljati do mile volje. Još jedan član male, smiješne obitelji koja će nas nastavljati zabavljati na društvenim mrežama. 

I Jenny i Jason veliki su fanovi Instagrama te ne propuštaju javnosti pokazati kako žive. Zato se ne čudimo i činjenici da, za razliku od drugih slavnih trudnica, Jenny već ima prilično popunjen profil s poroda i nakon njega. Čini se da su oboje kratili vrijeme prije carskog reza, koji je i bio najavljen zbog placenta previje koju Jenny ima, no čak i kad se šalio te hodao okolo i izvještavao, pokazao je koliko je bio nervozan tijekom same operacije. 

Srećom, sve je dobro prošlo, a i Jenny se već polako oporavlja, što također nije propustila naglasiti u svojim objavama. 

Javnost se tu opet malo digla na noge, no vjerujemo da će brzo zaboraviti Jennyjine fotografije kad krene sa šaljivim objavama u kojima će odsad biti i četvrti član njihove obitelji. Onaj koji je s bratom upravo dobio i svoj prvi profil na društvenim mrežama gdje su otkrili i njegovo ime - Lazlo, od milja zvan Laz.

A da Lazlo bude sigurniji u budućnosti, i njemu su, baš kao i bratu tri godine ranije, pohranili matične stanice iz pupkovine, što također nisu propustili objaviti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.