Iggy Azalea objavila da prestaje dijeliti fotografije sina na društvenim mrežama

IGGY Azalea nedavno je javno svima dala do znanja da više neće dijeliti fotografije svog sina Onyxa. Tu vijest je objavila na Twitteru, gdje je napisala: "Odlučila sam da više neću objavljivati slike Onyxa. Nećete se igrati s mojom bebom, ne dok sam ja ovdje!'"

Azalea je promijenila stav o dijeljenju privatnih, obiteljskih fotografija nakon što je vidjela niz podrugljivih objava koje se tiču njezinog jednogodišnjeg sina, a pratitelji je podržali i zaključili kako "nije čudo što javne osobe ne dijele svoje privatne fotografije" te kako je "donijela najbolju odluku jer je internet bolesno mjesto".

Čini se da reperica uvodi drastične promjene u svoj život jer je nedavno najavila i da uzima odmor od glazbe. Planira se usredotočiti na druge stvari i projekte, o kojima zasad nije otkrila više detalja. 

"Sretna sam što ćete u budućnosti moći vidjeti drugačiju sliku mene", pojasnila je.

'"Preusmjeravanje energije i stavljanje fokusa na ono što me najviše veseli mi je jako potrebno i nadam se da ćete me nastaviti podržavati", napisala je Iggy Azalea.

Dječaka Onyxa je dobila s Playboyem Cartijem, a nakon njihovog prekida je odlučila da će ga podizati kao samohrana majka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.