Domaća glumica priznala: Nisam žena koja je rođena s talentom za majčinstvo

PANDEMIJA koronavirusa donijela je zatvaranje vrtića i škola, a samim time i roditeljima šansu da se bolje povežu sa svojom djecom. Iako boravak u četiri zida s malom djecom može biti iscrpljujuć i težak, roditelji sada čine sve kako bi to vrijeme iskoristili na što je moguće kreativniji i zanimljiviji način.

Domaća glumica Petra Kurtela priznala je da nije rođena s talentom za majčinstvo, ali ovaj period smatra dobrim baš zato što joj je pružio priliku da bude uz svog 2,5-godišnjeg sinčića Relju.

“Znate one žene koje su rođene s talentom za majčinstvo? E, ja nisam jedna od njih. Ako ne računamo jednu TV reklamu, Relja je prva beba koju sam držala u rukama. Bila sam skroz nespretna s njim cijelu prvu godinu. Kako je s 10 mjeseci završio s nogom u gipsu, bolje da ne spominjem”, počela je svoju iskrenu objavu na Instagramu. 

Dočekala je trenutak da sina upiše u jaslice i bila uvjerena da je njen dječak ondje sretan i zadovoljan. 

“Jaslice su mi došle k'o budali šamar. Divila sam se sposobnim tetama i obožavala ih. Relja isto. Svaki dan bi mi dao pusu, okrenuo leđa i otrčao im u zagrljaj. Tamo ima i najboljeg prijatelja Bukija, ali se sa svima lijepo igra. Rekli su mi da je oko njega uvijek divna energija. Mislila sam da obožava vrtić i da smo svi sretni, ali nakon par dana od zatvaranja, počeo me moliti da ga više tamo ne vodim. Shvatila sam da uživa biti s nama, iako ne radimo ništa pametno. I tako se mi već mjesec dana danonoćno družimo, mazimo, ljutimo, mirimo. Ako je išta dobrog proizašlo iz ovoga, to je prilika da budem tu za njega i uhodavam se dan po dan”, kaže Kurtela. 

Druge majke potvrdile su da kod njih vlada slična situacija te joj zahvalile na utješnom tekstu kojim im je pokazala da nisu same te da svaka vodi sličnu bitku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.