Dječak otišao iz kuće s mlađom sestrom jer mu mama nije dala da doručkuje slatkiše

Screenshot: TikTok

Doručak se možda smatra najvažnijim obrokom u danu, ali to nije spriječilo sedmogodišnjeg dječaka da krene u akciju nakon što mu mama nije dopustila da ujutro pojede slatkiš.

Yana Kuzmich zamolila je svog sina Artsioma da za doručak odabere nešto zdravije od slatkiša. To ga je toliko razljutilo da je zgrabio mlađu sestru i kovčeg te odlučio otići iz obiteljskog doma.

"Bilo je jako smiješno kad sam ga vidjela kako pakira najvažnije stvari i sprema se izaći iz kuće. Cijelo vrijeme se nadao da ću popustiti, ali to se nije dogodilo. Jako voli svoju sestru pa ju je odlučio povesti sa sobom", ispričala je majka za Newsweek.

@yana_mom_ He took with him the most necessary things - his sister and toys😂 #funny #kids #funnyvideos #momsoftiktok #sisterbrother #mom #moms #fyp #viral #cutekid #cutebaby #motherhood #babylove #babytiktok #kidsoftiktok #momlife #brother #sister @YanaMom ♬ Funny Laugh no no no - Sound Effect

Kuzmich je mobitelom snimila trenutak odlaska svog sina pa je video objavila na TikToku, gdje je skupio više od sedam milijuna pregleda.

"Moj je muž bio vani, pa je Artsiom na kraju stigao samo do susjedne kuće", dodala je majka.

Otkrila je i što je dječak spakirao u kovčeg koji je poveo sa sobom.

"Naravno, samo najvažnije: igračke, rezervne čarape i pelene za sestru", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.