Buduća mama originalnom objavom trudnoće suprugu raznježila milijune ljudi

POSTOJI mnogo načina na koje se može objaviti trudnoća i, da, internet je prepun takvih videa. Kad pak naiđete na video koji je i originalan koliko i sladak, onda se taj posebno ističe.

Video koji je objavila @sammihendren prikazuje trenutke u kojima je rekla suprugu da je trudna, a to je napravila u fotografskoj kabini, dok se snimala serija fotografija.

Radi se o predivnoj uspomeni, a s oduševljenjem ju je pregledalo preko sedam milijuna ljudi.

Neprocjenjiva reakcija budućeg tate

Sammien video objavljen je pod naslovom: "Reći svom mužu da sam trudna. Godinama sam to planirala i jako sam sretna što sam to konačno uspjela! Fototraka s njegovom reakcijom je neprocjenjiva."

Dok fotokabina radi svoje, Sammie mu je iznijela pozitivne testove za trudnoću. Njezin iznenađeni muž, uz golem osmijeh, kaže "Zezaš me?", a kasnije, nakon što je pogledao testove, "To je ludo".

@sammie.hendren

Telling my husband I’m pregnant ✨ I’ve had this planned for years and I’m so happy I was finally able to do it! The photo strip with his reaction is priceless 🥲

♬ original sound - Sammie ♡

U preko 2500 komentara pratitelji su izrazili oduševljenje ovom jedinstvenom idejom.

"Ovo je apsolutno dragocjeno i možda sam se malo rasplakala, a možda i nisam", napisala je jedna pratiteljica.

Druga je dodala: "Sviđa mi se što je bio prisutan u tom trenutku i nije pozirao za fotografije! Tako iskreno! Naježiš se posvuda! Čestitam!"

"Ovo je najslađa ideja", priznala je treća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.