Bliži nam se Majčin dan: Evo kako iznenaditi mamu

Foto:123rf

MAJČIN dan je divan dan koji slavi majke i majčinstvo, a obilježava se svake godine druge nedjelje u svibnju. S obzirom na to da nas od tog datuma dijeli tek nekoliko dana, zadnji je čas da smislite iznenađenje ili poklon za majku.

Ovo je članak za tate, kćeri, sinove, ali i obitelj i prijatelje i sve one koji poznaju jednu posebnu majku kojoj bi dobro došlo malo predaha, prenosi more4kids.info. Pokažite mamama da ih cijenite.

Evo nekoliko ideja:

Poklonite joj dan u spa centru


Svakoj mami na svijetu bi dobro došlo malo opuštanja. Isplanirajte joj lijepi spa dan, oslobodite je od obaveza i pustite je da uživa i da ima malo vremena samo za sebe. Kad se vrati, bit će potpuno nova žena.

Isplanirajte piknik za cijelu obitelj

Provjerite vremensku prognozu i isplanirajte piknik za cijelu obitelj, naravno u tajnosti. Samo se potrudite da pripremite sve, od hrane, pića, dekice... Potrudite se da mama ne treba mrdnuti prstom cijeli dan.

Poklonite joj nešto što ste sami izradili

Ne trebate kupovati skupe poklone kako biste pokazali da vam je stalo. Mame će cijeniti i nešto što su djeca sama izradila. Tata može uokviriti neku obiteljsku fotografiju ili oslikati šalicu za kavu s nekim natpisom ili crtežom. Svaki poklon je poklon od srca, a kad mama vidi koliko ste truda uložiti u stvaranje poklona, posebno će se oduševiti.

Isplanirajte putovanje

Ako baš želite veliko iznenađenje za mamu, potrudite se i isplanirajte cijelo putovanje. Na primjer, cjelodnevno obiteljsko kampiranje ili izlet i noćenje u hotelu u obližnjem gradu će promijeniti maminu rutinu i dozvoliti joj da se malo opusti.

Poklonite joj karte

Mame ne stignu često odlaziti u kazalište, kino ili na koncerte. Počastite mamu ulaznicom za nešto što jako voli. Odvedite je u kino ili joj kupite ulaznicu za koncert omiljenog benda. Ovo će joj sigurno poboljšati dan!

Doručak u krevet


Tate i djeca mogu iznenaditi mamu doručkom u krevet. Budite tihi da je ne probudite i napravite joj doručak, pridodajte tome čestitku i omiljeni cvijet. Pustite je neka odmara.

Očistite kuću


Nitko ne voli čistiti. Iznenadite mamu i temeljito očistite cijelu kuću. Zamislite kako će se iznenaditi kad vidi da sve blista!
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.