Bebica stradala u nosiljki kakvu imaju gotovo svi roditelji

Foto: Instagram

U ŽIVOTU stvarno možemo očekivati svašta. Jedne sekunde sve je u najboljem redu, a već druge, može  nam se dogoditi nesreća, kakva se dogodila i mami Jessici Spur, odnosno njenom osmomjesečnom sinu Hunteru. 

Maleni je, naime, umalo stradao kad je ispao iz nosiljke kakvu danas vjerojatno ima baš svako dijete. 

Riječ je o nosiljci/sjedalici koja je majci, dok je iznosila Huntera iz automobila, pukla i maleni je pao ravno na beton. U padu je ozlijedio glavu, dobio blaži potres mozga i puno modrica po licu.

Na nosiljki je naime pukla ručka koja se jednostavno odvojila od ostatka pa se jadno dijete u sekundi izvrnulo na pod. Ne moramo ni reći kakav je to bio šok za mamu koja je automatski pojurila na Hitnu. 

Sva sreća što maleni nije stradao još više, ali je mama Jessica, da osvijesti javnost da se i tako nešto može dogoditi, detalje objavila na svojim društvenim profilima. Priča je potom objavljena je u The Sun-u gdje možete vidjeti kako je ručka pukla te kako se mali Hunter na koncu oporavio. 

Roditelji su odmah kontaktirali i proizvođača (tvrtka Venicci), gdje su im rekli da za ovako nešto do sada nisu čuli. Pregledali su sjedalicu i ustanovili kako ne znaju koji je razlog puknuća ručke. 

Srećom, bebica će se brzo oporaviti no, mama više nije toliko uvjerena u sigurnost njene bebe kad je u pitanju ovakav način nošenja djeteta. 

Ovo je jedan od rijetkih ovakvih slučajeva no, očito valja biti na oprezu pa stoga redovno pregledavajte, ne samo nosiljke, već i mnoge druge stvari koje beba koristi. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.