Baka i djed ošišali dijete dok se mama tuširala

Screenshot: TikTok

MNOGI roditelji sami se brinu za djecu i svaka pomoć im je dobrodošla. Sidrah Riaz nije sumnjala u namjere svojih roditelja kad su se ponudili pričuvati joj sina da se ona može otuširati u miru. Međutim, kad je izašla iz kupaonice, šokirala se. Baka i djed odrezali su lokne svom unuku.

"Ostavila sam ga s bakom i djedom da se otuširam. Kad sam se vratila, dočekalo me ovo", napisala je Riaz u TikTok videu koji je skupio pet milijuna pregleda.

Prvo je pokazala svog sina s dužom kosicom, a potom njegovu frizuru nakon što su se baka i djed poigrali škarama. Sidrah je dječaka morala odvesti kod frizera da ga uredi.

@sidrahbintriaz Has anyone else been traumatised like this? I cried 😭 #pakistani #desiparents #desi #muslim #baby #hair #bristol #babylove #fyp #trauma #viral #foryou ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

"Je li još netko bio traumatiziran kao ja? Plakala sam", priznala je majka i pokrenula raspravu o granicama u odnosu s bakama i djedovima.

"Prekršili su granice", "Ne znam zašto bake i djedovi misle da mogu raditi što žele", "Definitivno su pretjerali, ja bih bila bijesna", "Nitko osim roditelja ne može odlučiti kada će se dijete šišati", neki su od komentara.

Bilo je i onih koji su majku pokušali utješiti riječima da je njezin sinčić još slađi s novom frizurom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.