Zvijezdu Pune kuće policajac gurnuo dok je prosvjedovala protiv zabrane pobačaja

Screenshot: Twitter

ZVIJEZDU serije Puna kuća Jodie Sweetin s nasipa na betonski teren gurnuo je službenik policije Los Angelesa dok je prosvjedovala protiv presude Vrhovnog suda kojim je omogućeno saveznim državama da zabrane pobačaj.

U videu koji je snimio fotograf Michael Ade čini se da je 40-godišnja glumica bačena na zemlju dok je vodila "grupu mirnih prosvjednika dalje od autoceste".

Sweetin je viđena kako nosi crnu majicu i crne tajice s crnim ruksakom i megafonom pričvršćenim za ruku. U jednom trenutku Jodie je policajac naglo gurnuo. Proklizala je po tlu i kapa joj je poletjela, a gomila se zatim okupila kako bi joj pomogla da ustane.

Moglo se čuti kako jedan prosvjednik viče: "Što, dovraga, nije u redu s vama, dečki?"

Jodie je gotovo odmah ustala, popravila kapu i pridružila se skandiranju s ostalim prosvjednicima u blizini autoceste 101: "Nema pravde, nema mira."

"Izuzetno sam ponosna na stotine ljudi koje su se jučer pojavile kako bi obranile svoja prava iz Prvog amandmana i poduzele hitne mjere protestirajući protiv golemih nepravdi koje je učinio naš Vrhovni sud", rekla je za Fox News Digital.

"Naš aktivizam će se nastaviti dok se naš glas ne čuje i ne poduzmu akcije. Nastavit ćemo se boriti za svoja prava. Nismo slobodni dok svi ne budemo slobodni", zaključila je.

Jodie je poznata po ulozi srednje kćeri Stephanie Tanner u Punoj kući.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.