Zvijezde Beverly Hillsa fotkom začepile usta svima koji tvrde da su posvađane

Screenshot: Youtube/Instagram

KAD SU nedavno Kelly, Donna i Andrea iz Beverly Hillsa zajedno pozirale u badićima, brojni fanovi serije su se zapitali gdje je Brenda, a neki su ih i napali tvrdeći da znaju da je Donna i Kelly mrze pa su je zato isključile iz druženja. 

Tori Spelling, koja u seriji glumi Donnu, pokušala im je objasniti da će im se Shannen (Brenda) naknadno pridružiti te da još nije stigla u Vancouver, gdje su snimali, no mnogi to nisu doživjeli. 

Shannen se ubrzo i sama javila objavivši fotku s kolegom Jasonom Priestleyjem koji u seriji glumi njenog brata blizanca Brandona. Oduševila je fanove njihovim prvim zajedničkim selfiejem nakon 19 godina, a čini se da su glumice odlučile poslati jasnu poruku svima koji tvrde da su u svađi. 

Tako su na novoj fotki zajedno pozirale sve četiri glumice, a svaka od njih je fotku podijelila na svom Instagramu. 

"Čekaj, što? Flashback ili fotka iz sadašnjosti? Čini se da ćete morati pratiti da vidite", napisala je Shannen uz fotku. 

Glumica je podijelila još nekoliko fotki sa snimanja novih nastavaka Beverly Hillsa koji bi se trebali početi prikazivati 7. kolovoza ove godine. 

Iako se čini da su glumci u dobrim odnosima, svojevremeno nije bilo tako. Lik Brende koji je glumila Shannen Doherty, nakon treće sezone bio je izbačen iz serije, a puno se pisalo o tome da su se ostali glumci posvađali sa Shannen. Navodno su međusobni sukobi eskalirali do te mjere da je glumica Tori Spelling (Donna) od svog oca Arona Spellinga (producenta serije) zatražila da otpusti Shannen. 

"Sjećam se kako sam čula da svi vrište i plaču, Jennie i Shannen su se toliko posvađale da smo ih morali rastavljati", ispričala je Tori 2015. za US Weekly kako je došlo do toga da nazove oca i zatraži da otpusti njenu kolegicu. "Je li ona bila grozna osoba? Ne. Bila je jedna od najboljih prijateljica koje sam ikad imala, ali i dalje mislim da je to bila ispravna odluka."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.