Zvijezda realityja poručila: "Ostat ćete siromašni zbog svog stava"

Foto: Instagram

REALITY zvijezde nisu baš poznate po umješnom uplitanju u politiku i socijalna pitanja, a još jedan dokaz tomu je fotografija koju je na Instagramu objavila Mimi Bouchard, 21-godišnja britanska bogatašica i zvijezda popularnog showa Made in Chelsea. S obzirom na to da je show našoj publici nepoznat, riječ je o realityju koji prati skupinu zgodnih klinaca sa zapada Londona čiji su se starci obogatili pa oni ne moraju ništa raditi osim frizirati se, šminkati i ispijati detox čajeve.

Mimi, pak, želi stvoriti neko svoje bogatstvo, a u tim nastojanjima inspirira se self-help knjigom "Misli i obogati se". Na Instagramu je objavila isječak iz knjige kojim je mnoge razbjesnila.

U tom se odlomku kritiziraju siromašni ljudi te se tvrdi da su siromašni i ostat će siromašni zbog svoje negativne osobnosti. Mimi je pored toga napisala "Da", očito se složivši s tom tvrdnjom.

Bouchard je kanadska bogatašica koja je u rodbinskim vezama s tenisačicom Genie Bouchard, a lani se doselila u London.

"Nije jasno kako je ona pridonijela svom privilegiranom statusu, no možemo samo pretpostaviti da je jako puno pozitivno mislila dok je bila u maternici. Da smo bar mi to znali tada", napisao je Independent na kraju članka o njoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.