Zvijezda Marvela uhićena zbog napada na ženu: "Očistit ću svoje ime"

Foto: Profimedia

GLUMAC Jonathan Majors uhićen je nakon što je navodno napao ženu tijekom obiteljske svađe.

Njujorška policija objavila je priopćenje u kojem se navodi da su Majorsa priveli nakon što su primili izvješće o ženi s lakšim ozljedama, koja je prevezena u bolnicu. Govoreći za The Hollywood Reporter, glumčev predstavnik je rekao: "Nije učinio ništa loše. Veselimo se što ćemo raščistiti njegovo ime i ovu situaciju."

Prema policijskom priopćenju, vlasti su pozvane u stan u njujorškom Chelseaju nakon što su odgovorile na poziv u kojem je muškarac bio uključen u obiteljsku svađu sa ženom. Žena je policiji rekla da je napadnuta te je, kako stoji u priopćenju, zadobila lakše ozljede vrata i glave i prebačena u bolnicu.

"Žrtva je obavijestila policiju da je napadnuta. Policajci su stavili 33-godišnjeg muškarca u pritvor bez opiranja. Žrtva je zadobila lakše ozljede glave i vrata i prevezena je u područnu bolnicu u stabilnom stanju", rekao je glasnogovornik njujorške policije u izjavi za Associated Press. Muškarac, kojeg je policija identificirala kao Majorsa, nakon uhićenja više nije u policijskom pritvoru. 

Majors se nedavno pojavio u Marvelovom Ant-Man and the Wasp: Quantumania u ulozi Kanga, a navodno će ponovno glumiti u drugoj sezoni Lokija, nakon što je prvi put debitirao kao Kang u prvoj sezoni serije. Najznačajnija nedavna uloga bila mu je ona Damiana Andersona u trećem dijelu filmske franšize Creed.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.