Zvijezda Marvela proglašena krivom za napad na bivšu djevojku

Foto: EPA

AMERIČKI glumac i zvijezda Marvela Jonathan Majors proglašen je krivim za napad na bivšu djevojku Grace Jabbari, javlja The Independent. Proglašen je krivim za točku optužnice za napad i za točku optužnice za uznemiravanje bivše djevojke.

Presuda još nije izrečena

Marvelova zvijezda osuđena je za dva kaznena djela i oslobođena u daljnjim dvjema točkama optužnice za napad i jednoj za teško uznemiravanje. Presuda još nije izrečena. 

Porotnici su počeli vijećati u četvrtak poslijepodne, a do kraja petka nisu donijeli presudu. Ranije ovog tjedna sudac Michael Gaffey dopustio je objavljivanje mnoštva dokaza, uključujući tekstualne poruke, fotografije, snimke i poziv hitnoj službi u noćni navodnog napada. 

U porukama se vidi kako Majors pokušava uvjeriti Jabbari da ne ide u bolnicu nakon navodne svađe 2022. Pisao joj je: "To bi moglo dovesti do istrage, čak i ako lažeš, a oni nešto posumnjaju." U završnim riječima, obrana je opisala Jabbari kao "lažljivicu" i optužila je za "osvetu". 

Majorsa je tijekom suđenja podržavala njegova sadašnja djevojka Meagan Good.

Grace prevezli u bolnicu nakon svađe

Podsjećamo, glumac je uhićen u travnju nakon što je navodno napao Grace tijekom svađe. Njujorška policija objavila je priopćenje u kojem se navodi da su Majorsa priveli nakon što su primili izvješće o ženi s lakšim ozljedama, koja je prevezena u bolnicu. 

Govoreći za The Hollywood Reporter, glumčev predstavnik je rekao: "Nije učinio ništa loše. Veselimo se što ćemo raščistiti njegovo ime i ovu situaciju."

Prema policijskom priopćenju, vlasti su pozvane u stan u njujorškom Chelseaju nakon što su odgovorile na poziv u kojem je muškarac bio uključen u obiteljsku svađu sa ženom. Žena je policiji rekla da je napadnuta te je, kako stoji u priopćenju, zadobila lakše ozljede vrata i glave i prebačena u bolnicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.