Zvijezda La Case de Papel prisjetila se bivše zaručnice, preminule Ivane Popović

Foto: Instagram, Netflix

HRVATSKI glumac Luka Peroš, poznat po ulozi Marseillea u popularnoj seriji La Casa de Papel, prisjetio se svoje bivše zaručnice, dizajnerice i umjetnice Ivane Popović, koja je preminula 2016. godine nakon teške bolesti.

Popović je preminula na Staru godinu prije šest godina, a Peroš, s kojim ima kćer Avu, objavio je kratku posvetu na svom Instagram storyju. "Mama Ivana... Volimo te. Šest godina nas čuva i vodi s neba", poručio je Peroš i tagirao Avu i Ivaninu drugu kćer Lunu.

Bio joj je velika podrška

Peroš je bio velika podrška Ivani Popović u borbi s teškom bolesti i dolazio joj je često u posjet iako je živio u Španjolskoj. Peroš i Popović upoznali su se 2003. godine na izložbi Mare Bratoš, a kćer Avu dobili su godinu dana kasnije. Popović i Peroš su se nakon toga razišli, a ona je kratko bila u braku sa slovenskim scenografom Markom Bizovičarom, s kojim je dobila kćer Lunu.

Inače, Luka Peroš hrvatski je glumac koji proteklih sedam godina živi u Barceloni, kamo se odselio zbog ljubavi i tada je njegova glumačka karijera krenula uzlaznom putanjom. Peroš u Barceloni živi sa suprugom, Brazilkom Paulom, s kojom ima sedmogodišnjeg sina Davida.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.