Zvijezda Američke pite otkrila zašto se nikada nije udala ili imala djecu

Screenshot: Youtube

Glumica Tara Reid progovorila je o svojim odlukama da se ne uda i da nema djecu te smatra da je to moglo imati negativan utjecaj na njezinu karijeru.

47-godišnja glumica otvoreno je govorila o pritiscima koje je osjećala da osnuje obitelj i uda se, a također vjeruje da bi imala "veću" karijeru da je odlučila krenuti tim putem. Govoreći u nedavnom intervjuu s Derekom Warburtonom za Mr. Warburton Magazine zvijezda Američke pite rekla je da si automatski "osuđen" ako odustaneš od toga da imaš djecu i budeš u braku.

"Nisam udana, nemam djecu... i mislim da vas u Hollywoodu, ako nemate djecu ili niste vjenčani, osuđuju. Zato što još uvijek misle da si ona partijanerica od prije 40 godina. Ali odjednom, ako imate dijete i oženite se, svi misle: 'Oh, odrasla je, super je'", rekla je Reid.

Reid vjeruje da nije uspjela poljuljati svoju reputaciju "loše djevojke" jer nije imala djece niti se vjenčala. Osvrćući se na društvene pritiske koji ženama nameću da imaju djecu, nastavila je: "Što ako ne možete imati djecu ili što ako se ne želite udati? Više ne možete suditi ljudima na temelju toga. I to je jedina stvar za koju mislim da je stvarno nepravedna prema našem društvu."

Smatra da ju je javnost osudila zbog životnog stila

Glumica je dodala da je osobno otvorena za ideju da postane supruga ili majka, ali je pozvala ljude da se povuku i daju joj malo privatnosti kada je u pitanju tako delikatna stvar.

"Ako je suđeno da se dogodi, dogodit će se, ali ne možete stalno uvlačiti ljude u to. Da prebolim to, postoje druge stvari o kojima treba razgovarati. Mislim da ljudi moraju ostaviti privatnost na miru kada je u pitanju taj stupanj osobnih stvari", rekla je Reid.

Reid kaže da se osjećala kao da je mediji kažnjavaju zbog sklonosti "lomljenju boca i sjajnom provodu", unatoč tome što zapravo nikad nije učinila ništa loše. "Nikada nisam dobila ni kaznu za prebrzu vožnju", rekla je.

Još u lipnju 2021. Reid je otkrila da je odlučila zamrznuti svoje jajne stanice tako da "definitivno postoji mogućnost" da jednog dana ima djecu - međutim nije se činila tako sigurnom je li to nešto što želi kad je novinarki Allison Kugeldi rekla da trenutno "nije ni za ne, ni za da".

"Ako je suđeno, dogodit će se. Ako ne, vrlo mi je ugodno tu gdje jesam", rekla je glumica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.