Zuhra: Biste li nosili maske 70-ih? Danas imamo pohlepu i borbu za vlastite interese

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

GLUMAC i komičar Zlatan Zuhrić Zuhra radi na seriji Blago nama, a u razgovoru za Dnevni Avaz otkrio je da tijekom pandemije ima više vremena nego inače pa se posvetio sebi, a uživa u gledanju serija.

Završio je Elektrotehnički fakultet, a glumu je zavolio usput, kaže.

"Dolazim iz radničke obitelji, moj otac je bio inženjer, bio je na Golom otoku i naučio me što je život. Ne mogu reći, kao hrpa glumaca, da sam iz glumačke obitelji pa je sasvim slučajno došla moja želja za glumom. Radio sam praksu na Radiju 101 kao tonac, tek sam bio došao iz vojske. U vojsci sam upoznao prijatelja iz Kosova i od njega malo pokupio taj naglasak. Rekli su mi: 'Hajde malo pričaj kao Kosovar' u nekoj emisiji. Iz toga se razvila moja ljubav prema glumi", ispričao je.

Dodao je da je korona dobar primjer društvene neodgovornosti.

"Kada im se kaže da se trebaju nositi maske, onda se svi bune jer im to nije lijep modni detalj, a nitko ne razmišlja da bi takva neodgovornost mogla ugroziti i druge. Pa ih ja pitam da su se maske morale nositi 70-ih ili 80-ih, kada su bili brkati policajci, bi li tada poštovali odredbe. Tada su se stvari poštovale, a danas su svi zabrinuti za vlastiti komfor. Danas se sve izgubilo, ostala je samo pohlepa i borba za vlastite interese. Svi su trenutno zauzeti sami sobom", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.