Zoran Mišić: Nadam se da obožavateljice osvajam glasom i glazbom

TALENTIRANI pjevač Zoran Mišić danas je snimao svoj prvi spot za pjesmu "Gdje si sad". U režiji genijalnog Gorana Kulenovića, mladi Slavonac je krenuo sa snimanjem i pritom se odlično zabavljao. Zoran je za Index ispričao kako mu je surađivati s Kulenovićem te kako se snalazi na snimanju svog debitantskog spota. "Snimanje spota ide super, sve ide po planu, a ja se snalazim", rekao nam je mladi Slavonac za početak.

"Super je snimati s Kulom, znajući sve o njemu, njegovom radu, mislio sam da će biti teže surađivati s njim"

Suradnju s Kulenovićem smatra odličnom i opuštenom. "Super je snimati s Kulom, znajući sve o njemu, njegovom radu, mislio sam da će biti teže surađivati s njim, da će vladati režim na snimanju, no prirodna je atmosfera na snimanju i to mi stvarno odgovara". Zahvaljujući odličnoj boji glasa, zgodni Slavonac odmah je zamijećen na rock sceni Hrvatske, na kojoj će, ne sumnjamo, ostaviti značajan pečat.

"Bilo je odlično surađivati s Tonyjem i Općom opasnosti"

Stoga su ga na suradnju, nakon što je završio show "Hrvatska traži zvijezdu" preko kojeg se predstavio široj publici, pozvali Tony Cetinski i grupa Opća opasnost. S njima je odradio svirke, a suradnja s njima mu je, kaže, jako puno značila. "Odlično je to bilo, super je ekipa, normalni su ljudi, tako da je na koncertima bila odlična atmosfera, a to mi je zaista bitno", rekao je o nastupima koji su obilježili početke njegove karijere.

"Pred nastup u Tvornici sam imao megatremu"

Uskoro Mišić počinje nastupati sa svojim bendom Insomnis i oduševljava zagrebačku publiku u Tvornici. Pred taj nastup, kaže, imao je ogromnu tremu. "Pred taj nastup imao sam megatremu, ali čim sam izašao pred publiku, sve je nestalo. Možda tada nije bila puna Tvornica, no došli su pravi ljudi", komentirao je pjevač koji je karijeru započeo preko spomenutog talent showa.

"I u HTZ-u sam ostao vjeran sebi"

Budući da je poznato da takvi projekti većinom iznjedre odlične komercijalne izvođače, zanimalo nas je boji li se Zoran da će mu jednog dana njegovi kolege rokeri zamjeriti takav nealternativan način proboja na glazbenu scenu. "Imam osjećaj da mi nitko neće zamjeriti, istina da sam ja alternativa, a to toliko i ne ide u HTZ, no mislim da sam i tamo ostao dosljedan sebi, tako da mi nitko ništa ne može prigovoriti", komentirao je pjevač, koji u svakom slučaju sebe opravdava fenomenalnim glasom.

Šarmer s brojnim obožavateljicama

Ovogodišnju sezonu voli popratiti te je pogleda kad ima vremena. Mladi Slavonac, osim talenta, posjeduje i veliki šarm, pa ne čudi da ga na koncerte prate horde obožavateljica. Nedavno je za Index izjavio da nema curu, jer za nju nema vremena, a zanimalo nas je je li se nešto promijenilo na tom planu.

"Nemam još uvijek curu, ali možda se nešto nazire"

"Nemam pojma čime osvajam obožavateljica, nadam se da je zbog glasa i glazbe, sve ostalo bilo bi nekako neiskreno. Nemam još uvijek curu, ali možda se nešto nazire", sa smiješkom nam je otkrio simpatični Zoran. Vrijeme zgodnog Slavonca tek dolazi, a na nama je samo da uživamo u njegovu talentu, kojeg ima napretek.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.