Život je nije mazio: Mischa Barton danas izgleda neprepoznatljivo

Screenshot: Youtube

GLUMICE Mische Barton se najvjerojatnije sjećate kao zanosne Marisse Cooper iz serije "O.C.", ali od kraja serije (2007. godine) toliko se promijenila da je vjerojatno ne biste prepoznali. 

Mischa je kroz godine skupila nekoliko dodatnih kilograma, a to joj je utjecalo i na oblik i crte lica. Imajući na umu da glumica nije imala baš lagan život, fanovi su joj ispod nedavno objavljenog intervjua s njom na YouTubeu komentirali da je "i dalje lijepa" te da sad "napokon izgleda zdravo". 

Glumica je još 2007. uhićena zbog vožnje pod utjecajem marihuane, nakon čega se sama dobrovoljno prijavila u kliniku za odvikavanje. Dvije godine kasnije završila je u psihijatrijskoj ustanovi. 

Psihički problemi su se ponovno javili prije dvije godine kad je hospitalizirana nakon što je pronađena kako vrišti na dvorišnoj ogradi dok je na sebi imala samo košulju i kravatu. U tom stanju zatekli su je susjedi koji su je čuli kako vrišti da joj je majka bila vještica pa su se zabrinuli za njezino zdravlje i pozvali policiju i vatrogasce. Glumica je kasnije tvrdila da joj je tijekom izlaska netko stavio drogu u piće te da je zbog toga izgubila vlast nad sobom. 

Iste godine u javnost je procurila njena snimka seksa, a navodno ju je objavio njen bivši dečko. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.