Žene otkrile kakve muškarce smatraju savršenima

Foto: Instagram

ŠTO žene/muškarci žele, pitanje je koje će dok je svijeta mučiti i jedne i druge. Naravno, svi smo drugačiji pa samim time tražimo i drugačije karakteristike u partnerima, no društvene mreže mogu pripomoći u potrazi za nekim univerzalnijim kvalitetama koje većina cijeni.

Tako se na Quori mogu pronaći brojne rasprave o tome kako izgleda idealan muškarac, a u kojima su korisnice Quore pokušale opisati što traže pri odabiru partnera.

"Savršen muškarac ne proizlazi iz društveno određenih standarda ljepote. Savršeni muškarac je, po meni, netko tko čini svijet i ljude oko sebe boljima. To je brižna osoba s predivnom dušom, ugodnim karakterom, ali koja u isto vrijeme ima unutarnju snagu. Savršen muškarac se ne brine o tome je li ili nije savršen... Osoba koja se može nasmijati na svoj račun i širiti ljubav i pozitivnu energiju."

"Savršen muškarac je muškarac koji nije previše vezan za ženu. Upoznala sam previše takvih muškaraca, iako sam uvijek prije mislila da su žene te koje se previše vežu. Muškarac koji zna što želi, ima neko znanje o tome što se trenutno događa u svijetu i odličan smisao za humor."

"Idealan muškarac je netko tko zna da djela imaju posljedice. Osoba koja je toga svjesna sve u životu shvaća ozbiljnije pa tako i vezu, brak, obitelj..."

"Najvažnije je da je nježan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na prehranu i tjelovježbu. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna slušati i pomoći kad treba."

"Da je iskren i da među nama postoji prava, snažna ljubav. Novac uopće nije važan."

"Tri karakteristike koje su mi bitne su smisao za humor, inteligencija i da drži do sebe."

"Važno je da je iskren i vjeran, da mi ne laže. Da ima smisla za humor i da je razigran. Da je liberalnih uvjerenja i da voli životinje."

"Mora biti zgodan, romantičan, vjeran. Mora me razumjeti i voljeti."

"Radišan i strpljiv, da me motivira u životu. Suosjećajan, iskren i odan te pomalo znatiželjan."

"Ljubazan, ponizan, zabavan, pažljiv i velikodušan."

"Moj savršen muškarac je netko tko nije savršen. Osoba koja shvaća da se emocija ne treba bojati i da probleme i nedostatke ne treba potiskivati i ignorirati. Važno je da je dobar u komunikaciji i da se ne boji raspravljati o stvarima koje su možda neugodne i 'teške.'"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.