Žena u restoranu naručila rezance, u tanjuru je dočekao užas

Screenshot: Facebook

RESTORAN Yihi Japan u Columbusu u Ohiju zatvoren je nakon što je jedna mušterija pronašla mrtvog štakora u rezancima.

Deyanira Cortes na Facebooku je podijelila videozapis na kojem plastičnom vilicom podiže malenog ljepljivog glodavca iz tanjura s rezancima, na kojem se vide njegova glava, noge i rep. Sanitarna inspekcija naknadno je istražila restoran te ga je zatvorila nakon što je pronašla muhe, žohare i kanalizaciju u podnim odvodima, piše Fox 28. Ipak, u prostorijama nisu pronađeni glodavci.

Zgrožena gošća podijelila je videozapis svog obroka uz opis: "Molim vas, ne kupujte hranu u Yihiju koji se nalazi u trgovačkom centru Polaris. Kupila sam teriyaki piletinu i dobila sam malog štakora skuhanog s dobivenom hranom. To je odvratno. Molim vas podijelite ovo kako bismo spriječili da se netko razboli."

Video je pregledan više od milijun puta, a korisnici društvenih mreža ženi su savjetovali da potraži pravnu pomoć zbog situacije u kojoj se našla. Također, bilo je i onih koji nisu mogli odoljeti a da se ne našale s cijelom situacijom.

"Nisu naplatili više za dodatne proteine? Trebam ovo u svom životu", napisao je jedan korisnik.

Washington Prime Group, koji posjeduje trgovački centar u kojem se nalazi restoran, rekao je da razmatra mogućnost obnove najma. Prema WBNS-u, njihov glasnogovornik je rekao: "Blisko surađujemo s Odjelom za javno zdravstvo Columbus dok istražuju taj incident. Washington Prime Group, vlasnik Polaris Fashion Place, trenutno procjenjuje mogućnost da ne obnovi ugovor o najmu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.