Žena preko Facebooka traži prsten s dna kaštelanskog mora: "Skliza mu je..."

Foto: Instagram

PRONAĆI prsten u moru godinu dana nakon što je izgubljen čini se jednako teško kao pronaći iglu u plastu sijena, ali jedna si je žena dala truda i na Facebooku objavila romantično-dramatični apel u kojem traži suprugov vjenčani prsten.

"Moj muž je prošlo lito izgubio vjenčani prsten odnosno skliza mu je u more. Na plaži Gabine u Kaštel Štafiliću. More je taj prsten vjerojatno zatrpalo duboko u morsko dno zajedno sa plimama, osekama, valovima i neverama. Možemo kupiti novi ali kakvog smisla ima kad to nije onaj, kojeg sam tog 29.12.2017. godine stavila na njegov prst, prethodno blagoslovljen od našeg župnika. Na njemu piše DANIJELA i ovaj datum koji sam navela. Bijelo zlato. Ja vas molim da podijelite objavu ako možete, jer možda je netko ipak pronašao. Možda ga nitko još nije izronio", piše Danijela.

"Ako je netko našao prsten i prodao također nek mi se javi. Jer možda ipak dođem do njega. I ako nije nitko, nek se barem zna ako ga jednog dana pronađe da ga ne prodaje dat cu vam ja tu mižerju za njega koju bi vam dao zlatar. Prsten ima sentimentalnu vrijednost koja je bitnija od ikoje novčane. Ako se rastanem do tada onda ću vam dati dozvolu da ga slobodno prodate i poklonit cemo vam i drugi. Šalu na stranu, podijelite pa ako bude sriće. Ako ne bude opet vam hvala!" napisala je supruga koja traži prsten.

Očekivano, Facebook joj gori od prijedloga - neki tvrde da bi trebala odustati jer "šta izgubiš u Kaštelima, otpiši", dok joj neki savjetuju da se javi ljudima u grupi za detektore metala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.