Želite li i vi voziti luksuznu E-klasu? Evo za koliko se prodaju

Foto: Index Oglasi/Pixsell/Patrik Macek

ZAHVALJUJUĆI ministrici Gabrijeli Žalac Mercedes E-klase posljednjih je dana najpopularniji automobil u Hrvatskoj. Luksuzni auto koji je dulje vrijeme bio parkiran u njenom dvorištu nije na prodaju, ali zato smo pretražili Index Oglase i pogledali kakve se sve E-klase nalaze u ponudi. 

Auto od pola milijuna kuna većina naših korisnika si ne može priuštiti pa smo zato oglase podijelili u nekoliko cjenovnih razreda. 

E-klasa iz 2003. godine

Ova E-klasa stara je 16 godina, ali je još uvijek u dobrom stanju i izgleda jako očuvano. Vlasnik tvrdi da su motor i sva mehanika odlični te da je mjenjač besprijekoran. Auto ima 180 konjskih snaga, do sada je prešao 317.900 kilometara, a prodaje se za 5.950 eura.

E-klasa iz 2008. godine

E-klasa proizvedena 2008. godine prodaje se za 12 tisuća eura, a u oglasu je opisana kao auto u odličnom stanju koji se prodaje zbog kupnje novog vozila. Solidno je opremljena, ima 224 konjske snage, a dolazi i registrirana do studenog. 

E-klasa iz 2013. godine

Želite li nešto noviju E-klasu koja ne zahtijeva apsolutno nikakva ulaganja onda bi ovaj primjerak iz 2013. godine mogao biti pravi izbor za vas. Auto je redovito servisiran i održavan, ima 170 konjskih snaga, a dolazi i registriran do rujna. Prodaje se za 19.800 eura. 

E-klasa iz 2016. godine

Od 2016. godine u proizvodnji je posljednja, peta generacija E-klase i tu se već radi o jako ozbiljnim cijenama. Ovaj vrhunski primjerak prešao je 60 tisuća kilometara, izgleda poput novog i prodaje se za 35 tisuća eura. Dolazi s Avantgarde interijerom i eksterijerom, ima 194 konjske snage, a uz to je i jako mali potrošač goriva.   

E-klasa iz 2018. godine

Za luksuznu rabljenu E-klasu proizvedenu prošle godine potrebno je izdvojiti čak 50.999 eura! Ovaj Mercedes E220 CDI dolazi s najjačim AMG paketom opreme, ima 194 konjske snage i izgleda zaista impresivno. Auto kuća koja ga prodaje nudi i mogućnost financiranja putem kredita ili leasinga. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.