Zbog posljednjeg videa Smithovog šamara ljudi misle da je sve fejk. Što vi mislite?

Foto: EPA

NAKON što je društvenim mrežama počeo kružiti video na kojem Will Smith na pozornici dodjele Oscara šamara Chrisa Rocka zbog šale o obrijanoj glavi Jade Pinkett Smith snimljen iz drugog kuta, brojni korisnici su komentirali da je njezina reakcija na situaciju čudna te zbog toga misle da je cijeli incident insceniran.

Video je snimljen s nepoznate lokacije iza Willovog i Jadinog stola u prvom redu, a počinje kada se Will vraća s pozornice nakon što je udario Rocka. Dok je ostatak publike zapanjeno pokušavao procesuirati što se događa, izgledalo je kao da se Jada smije.

Kada se Will vratio na svoje mjesto, Jada ga je nastavila u tišini promatrati dok je dobacivao psovke Rocku. U trenutku kad je Rock noć dodjele opisao kao "najbolju u povijesti televizije", zapljeskala je i nagnula se prema naprijed glasno se smijući. Upravo su Jadine reakcije zbunile brojne gledatelje, koji su zbog toga pomislili da je ipak riječ o namještaljci.

@_stephanieinca Reply to @ianfarnish ♬ original sound - Stephanieinca

"Ovo je jako čudno. Nema nikakve razmjene između njih dvoje, a ona jedva da uopće ima reakciju", "Ona uživa u svakoj minuti ovoga", "Da je moj muž to učinio, nagnula bih se prema njemu i rekla da je sve u redu, pokušala bih ga smiriti. Jada je samo sjedila i nije radila ništa", "Čini mi se inscenirano", "Da je ovo bilo stvarno, Will Smith je trebao biti odmah izbačen iz dvorane. Ne mislite li tako? Pogledajte njegovu ženu. Ona se smije", samo su neki od komentara na video.

Nakon što ste vidjeli snimku, što sad mislite o cijelom skandalu na Oscarima?

 

Podsjetimo, Chris Rock je kroz šalu rekao da jedva čeka vidjeti Jadu Pinkett Smith u filmu G.I. Jane 2. To je bila šala motivirana novom frizurom Pinkett Smith, koja je obrijala glavu. Na to je Smith ustao, popeo se na pozornicu i ošamario Rocka, te se vratio na svoje mjesto urlajući prema Rocku da ne stavlja ime njegove žene u usta.

"O, opa, Will Smith me upravo prebio", rekao je Rock nakon incidenta. Kasnije su se pojavile i snimke na kojima kolege smiruju uznemirenog Smitha, koji je 20 minuta poslije primio Oscara te se u govoru ispričao Akademiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.