Zbog bizarne igrice u seks kultu ubrizgao silikon u testise i umro

Foto: Facebook

28-GODIŠNJI muškarac preminuo je nakon što je u testise ubrizgao silikon kao dio bizarne igre u seks kultu. 

Jack Chapman iz Seattlea je u svoje testise ubrizgao veliku količinu silikona, a u izvještaju patologa silikon se navodi kao jedan od četiri uzroka njegove smrti, dok su preostala tri povezana s plućnim problemima, piše Mirror. 

Ovaj rođeni Australac, koji se također nazivao Tank Hafertepen, već ranije je objavljivao svoje fotke s povećanim genitalijama. Naime, posljedice ubrizgavanja silikona u genitalije uzrokuju abnormalno naticanje genitalija i iskrivljenje penisa, a može doći i do nakupljanja tekućine i krvarenja u plućima. 

Chapman je inače bio u sado-mazo homoseksualnoj vezi i dio BDSM grupe u kojoj je "gospodar" popularni gay bloger Dylan Hafertepen. Upravo je on upoznao Chapmana sa svojim fetišem koji se odnosio na ekstremnu manipulaciju tijela u seksualnim igricama koje su uključivale "gospodara" i "roba". 

U ovakvim igricama tijelo i um roba su u potpunom vlasništvu "gospodara" i "rob" nema pravo na samostalne odluke, ni korištenje drugog identiteta osim onog koji mu je dao njegov "gospodar".

Chapmanova majka navodi da je pronašla ugovor koji je njen sin sklopio s Dylanom u kojem je navedeno da on mora uzeti njegovo prezime, davati mu svoju plaću i prekinuti sve veze s osobama koje ne pripadaju njihovoj grupi. Ona za smrt svog sina optužuje Dylana. 

Nakon Chapmanove smrti, Dylan je na svojoj web stranici objavio emotivnu oproštajnu poruku.

"Ako je Tank bio moj svijet, ja sam bio njegovo sunce. Učinio je da se osjećam kao najmoćniji čovjek u svemiru. Malo je reći da mi nedostaje. Živio je za to da služi drugim ljudima i bio je najsretniji kad bi pomagao onima koje je volio. Volim te, Tank, moj najbolji prijatelju, partneru, moj svijete, moje štene", napisao je on. 

Tri tjedna prije smrti Jack je prepisao svu svoju imovinu na Dylana, a kremiran je samo dva dana nakon smrti, što njegova majka smatra sumnjivo brzim. 

Dylan tvrdi da je Jack umro od plućne bolesti, no njegova majka tvrdi da to nije istina. Također poriče da je prisiljavao Jacka da si ubrizga silikon i nada se da će mu policijska istraga pomoći dokazati da je to istina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.