Zbog 12 bizarnih stvari idioti će misliti da ste gay

Foto: Instagram

KAD PROČITATE što je sve dovoljno da vas netko prozove homoseksualcem, zapitat ćete se jesu li heteroseksualci normalni.

Prije nekoliko dana korisnik Reddita pod imenom u/ma_damn_blueberry postavio je ovo pitanje: "Heteroseksualci, što je najčudnija stvar za koju su vam rekli da je ne radite jer je gay?"

Ubrzo su se sve društvene mreže ispunile bizarnim odgovorima.

"Neki tip nazvao me pičkicom jer sam se mazao kremom za sunčanje. Zamisli da misliš da si jači od sunca. Od jebenog sunca", napisao je jedan korisnik Twittera.

"Čitao sam knjigu i par likova nazvalo me gayem. Ne zato što čitam knjigu, nego zato što koristim bookmark", napisao je jedan mladić.

"Nazvali su me gayem jer koristim konac za zube. Čini se da upale desni imaju samo hetero tipovi", dodao je drugi.

"Imao sam prijatelja koji nije htio jesti hranu koja ga je podsjećala na penis. Hot dog, banana, krastavac, ništa. Čak i kad ne bi bili u originalnom obliku", naveo je treći.

"Svojedobno se pojavila priča o curi koja je ispričala svijetu da njen bivši ne briše dupe ni pere genitalije jer je 'dodirivanje penisa gay", prisjetio se još jedan.

"Nosio sam sat na desnoj ruci, to je navodno jako gay", istaknuo je jedan.

"Sa šogorom sam išao u kino, a on mi je rekao da bi bilo gay da sjednem pored njega. Sjeo sam pored njega", tvrdi još jedan.

"Šijem kostime, to mi je hobi. Rekli su mi da prestanem jer šivanje je posao žena i gayeva", požalio se korisnik Reddita.

"Slušanje pjevačica i ženskih bendova. Dolazim iz jako glupog mjesta", dodao je drugi.

"Bila sam na spoju s tipom koji nije htio piti koktele jer bi to značilo da je gay", požalila se jedna djevojka.

"Jednom su mi rekli da je kuhanje i pečenje stvari gay i preženstveno. Moj tata je profesionalni chef i bio bih ponosan da pratim njegove stope. Osim toga, tko ne voli tipa koji može ispeći tortu, kolače i napraviti neko fino jelo", napisao je jedan korisnik.

"Prijatelj moje sestre rekao je da žali što je muškarac jer ne smije koristiti kišobran", ispričao je još jedan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.