Zašto je Jadranka Sloković Sanadera cijelo vrijeme snimala kamerom?

Foto: Dario Dalmacija/Index

IZLAZAK Ive Sanadera iz Remetinca bio je pravi show za mase: od "dice ćaćine" do prankstera Vitalyja koji mu se pentrao po autu te naravno, kamera i objektiva svih ozbiljnijih domaćih medija.

No Sanaderov put iz Remetinca čitavo je vrijeme snimala i Jadranka Sloković, odvjetnica bivšeg premijera čije profesionalno usmjerenje inače nema baš nikakve veze sa snimanjem. To je ponovo izazvalo šuškanja da se o Sanaderu snima dokumentarni film, koja su se pojavila još nekoliko godina unatrag, kada je poznati redatelj Rajko Grlić snimao njegove odvjetnike, Čedu Prodanovića i Gorana Suića.

Grlić je takve navode tada demantirao, no ovoga puta nije bio toliko jasan.

"Nemam vam što reći. Trenutno radim drugi film, u montaži sam od jutra do mraka", rekao je Grlić za Index. Na pitanje znači li to da uopće nema veze s dokumentarcem o Sanaderu niti sa snimateljskim aktivnostima odvjetnice Sloković, ponovio je neodređeno "nemam što reći".

Grlić je također demantirao da je za bilo koje medije potvrdio da radi na dokumentarcu, dok je Sloković odbila uopće komentirati takve navode. Poznati redatelj je inače već godinama dobar prijatelj sa Sloković i Prodanovićem, koji je uvijek rado viđen gost na filmskom festivalu u Motovunu.

Kako bilo, Sanaderova je odvjetnica svakako imala materijala za dobre kadrove jučer pred Remetincem, a što će sa snimkama učiniti, ostaje za vidjeti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.