Započeo Rokaj Fest: Festival dobre glazbe, pive i alternative

SINOĆ je otvoren trodnevni Rokaj Fest, svečanost dobre rock glazbe i ludog provoda na zagrebačkom Jarunu. Kulturno-glazbena manifestacija privukla je zaljubljeniku u rock i alternativnu glazbu. Kao i narednih godina, tako je i ove na Otoku hrvatske mladeži sve bilo prepunih mladih, ali pokojeg starijeg alternativno nastrojenog ljubitelja rocka.

Odlično raspoložena publika, puno dobre glazbe i euforični nastupi bendova privukli su publiku iz Hrvatske, ali i iz ostatka Europe

Iako je tek prvi dan, i publika se pomalo zagrijavala za preostala dva, uzbuđenja i energije nije nedostajalo. Naročito kada se na pozornicu popeo najpoznatiji argentinski rock bend - Karamelo Santo. Došli su kao što su i najavljivali, jako dobro pripremljeni da zavedu publiku sa svojim kvalitetnim crossoverom različitih žanrova. Na Rokaj Festu predstavili su i svoj posljednji album "Antena Pachamama".

Koketanje s zvukovima reggea i latinskim tonovima publiku nije ostavila ravnodušnom. Odlično raspoložena publika, puno dobre glazbe i euforični nastupi bendova privukli su publiku iz Hrvatske, ali i iz ostatka Europe - stranih turista bilo je na svakom koraku, što dovoljno govori o reputaciji koju je Rokaj tijekom prošle tri godine izgradio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.