Žanamari Lalić: Stipe Bekavac samo mi je dobar prijatelj, ništa više



IAKO mnogi nagađaju da je srce Žanamari Lalić osvojio bivši natjecatelj Big Brothera Stipe Bekavac, lijepa pjevačica nam je otkrila da ih osim prijateljstva veže samo poslovna suradnja. Naime, u medijima su danas osvanule fotke mlade Tučepljanke koja je na svom Facebook profilu objavila fotografije jednog noćnog izlaska, a u njezinom društvu našao se i Stipe koji se s Žanamari fotkao u prisnom izdanju.

"Stipe će glumiti u mom novom spotu"

Nekoliko fotografija i mnogi su pretpostavili da je riječ o novoj ljubavi. "Mi smo samo dobri prijatelji, ništa više", rekla nam je Žanamari koja je nabildanog i šarmantnog Stipu angažirala za svoj novi spot za pjesmu "Ne pitaj". Osim preko prijatelja, Žanamari nam je otkrila da Stipu poznaje iz teretane u kojoj oboje vježbaju.

Kada je njezin ljubavni život u pitanju, Žanamari se uvijek voljela držati po strani, odnosno vješto je sakrivala svoje romanse. Ipak, svojeg bivšeg dečka, producenta i DJ-a Toma Žapera poznatijeg kao DJ-a Makra Pola nije skrivala dok je usprkos mnogim glasinama demantirala aferu s pokojnim Đorđem Novkovićem.

"Nema nove ljubavi, kod mene je sve po starom"

"Nema nikakve nove ljubavi, kod mene je sve po starom. U vezi sam već dugo, ali ne želim pričati o takvim stvarima u medijima", rekla nam je Žanamari koja je nedavno predstavila i novu pjesmu koju ste premijerno mogli čuti na Indexu. Također, u pripremi je i spot u kojemu će glumiti zgodni Stipe Bekavac, a uskoro bi trebao osvanuti na našem portalu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.