Zagrebački frizer postao pjevač: "Partner me podržava, a predrasude me ne dotiču"

Foto: Filip Kozina/Privatna arhiva

BOŽO PAVLIĆ poznati je zagrebački frizer koji se bacio u glazbene vode pod umjetničkim imenom Božo Kralj. Nedavno je izbacio pjesmu Boli, a s nama je porazgovarao o tome kako je odlučio zamijeniti frizerski alat mikrofonom te progovorio i o privatnom životu i izgledu kojim često privlači pažnju.

"Glazbeni svijet je bio još jedan od mojih neostvarenih snova, koji sam sada, kada imam uspješan i uhodan primarni posao, odlučio ostvariti", kaže Božo i dodaje da je pjesma Boli bila "ljubav na prvo slušanje". Ubrzo je palo i snimanje spota koje je, kako kaže, prošlo bez treme jer je i kao frizer imao iskustva sa setovima.

Pohvalila ga Severina

Reakcijama na pjesmu je zadovoljan, a oduševio ga je i Severinin komentar kojim se pohvalio na društvenim mrežama. "Moja draga poznanica Severina pohvalila je pjesmu, što mi je velika čast i zadovoljstvo, a nedavno je i Lana Jurčević pohvalila moj cover njene pjesme na TikToku i ovim putem joj još jednom zahvaljujem", poručio je.

S brojnim poznatim Hrvaticama radio je i kao frizer, no nijednu ne želi posebno izdvajati. "Cijenim svaku suradnju i iskustvo. S našim poznatim Hrvaticama mi je svakako najdraže raditi. Smatram da je trenutno najveći trend, ne samo među Hrvaticama nego i općenito, zdrava i njegova kosa, lijep i svjež izgled", kaže.

"Hrvatska je i dalje dosta primitivna, predrasude me ne dotiču"

Božo i sam njeguje dugu kosu, a svojim imidžem već godinama privlači pažnju gdje god se pojavi.

"Svoj imidž bih opisao kao urban, svjetski, moderan i mladenački. Dugu kosu imam od osnovne škole, nisam imao nikakve estetske operacije niti planiram drastično mijenjati izgled ni spol. Predrasude su uvijek prisutne, ali me ne dotiču, ostajem svoj", poručuje.

Hrvatsku ipak i dalje smatra "primitivnim mjestom".

"Što se tiče Hrvatske, mislim da smo i dalje dosta primitivni i da generalno previše zadiremo nos u tuđe živote i mislim da se previše nameću tuđa mišljenja... Kada bi se svatko bavio sobom, svijet bi bio ljepše mjesto", poručio je.

Božo je sretno zaljubljen, s dečkom je već 10 godina u uspješnoj vezi. Pitali smo ga u čemu je njihova tajna.

"Da, ponosim se svojim odnosom s partnerom koji traje već preko 10 godina. Mislim da sam birao, da ne bih bolje izabrao. Receptom smatram međusobno razumijevanje, komunikaciju, povjerenje i podršku, to je ono što je najbitnije i što nas drži zajedno. Dosta smo različiti, svatko ima svoju karijeru, ali u ljubavi smo jednaki", kaže.

Na sceni se planira zadržati.

"Upravo smo završili snimanje druge pjesme koja uskoro izlazi, a bliži se i snimanje spota za novu pjesmu. Razmatram i opcije za daljnje pjesme i ne mislim stati tako brzo... Naginjem trap i pop žanru, mislim da je to ono što nedostaje našoj glazbenoj sceni, a i šire, sviđaju mi se ti novi, drugačiji zvukovi i stilovi i mislim da savršeno odgovaraju mom karakteru", zaključuje Božo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.