Zagrebački cajkaški radio dijeli plastičnu operaciju grudi u nagradnoj igri

Foto: Instagram

ZAGREBAČKI narodnjački radio Extra FM pokreće nagradnu igru u kojoj jednu "dasku iz grada" nagrađuje umjetnim grudima. 

"Od daske do hupsera", naslovljen je tekst kojim narodnjački radio reklamira nagradnu igru u kojoj nekoga časti estetskom operacijom, a o čemu se šuškalo još prošle godine uoči dolaska radija.

"Od slavonske ravnice do zagorskih brega uz pomoć Extra FM-a! Nagrada je posebna, postojana i primjetna. Pobjednica će kući otići s većim grudima, a za sve će se pobrinuti renomirani estetski kirurg", najavljuju igru te navode koje prijave će biti uvažene.

"Bit će uvažena ako sadrži video u kojem će navesti zašto baš ona zaslužuje popuniti haljinu kako spada. Mora se potruditi zaslužiti nagradu. I nipošto ne smije zaboraviti u prijavi navesti potrebne hashtagove..."

Prijave primaju putem Instagrama i Facebooka, a tri finalistice odabrat će žiri, nije poznato koji. "Kad sve to obavi, preostaje joj čekati da žiri kaže svoje i odabere tri finalistice. Svaki petak objavit će ime jedne sretnice. Nakon što odaberu i treću, najbolji videoklipovi osvanut će na Extrinom Instagramu. Slušatelji će odlučiti koja "daska iz grada" zaslužuje extra boobs. Pobjednica je ona koja dobije najviše lajkova."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.