"Za rođendan mi je svirao Prodigy, malo tko se može time pohvaliti"



KAKO bi što spektakularnije proslavila rođendan, Tina Katanić prihvatila je poziv svjetski poznatog branda AXE da kao njihovo ovogodišnje zaštitno lice svjedoči ponajvećem europskom 'open air' festivalu Sziget u Budimpešti.

"Tako je ispalo da mi je za rođendan svirala grupa Prodigy, a time se malo tko može pohvaliti", u šali nam se oduševljeno pohvalila Tina jer nikad na ovakav način nije proslavila rođendan. U subotu je pak poslušala nastupe grupa Manic Street Preachers i Placebo nakon kojih je obišla i ostale, manje pozornice te štandove s nacionalnim kulinarskim specijalitetima.

Društvo joj je pravio i pobjednik ovoljetne AXE nagradne igre Marko Mičunović iz Osijeka kojem je dolazak na Sziget bila nagrada za zavođenje rekordnih 119 djevojaka na jednom tulumu. Osim Osječkog Casanove društvo je Tini pravila i HTV-ova novinarka i voditeljica Nevena Rendeli.

"Već dugo nisam bila na mjestu gdje ima toliko mladih, veselih i razdraganih ljudi skupljenih oko dobre glazbe i zabave. Iznenadilo me šarenilo rasa i nacija samo četiristotinjak kilometara od Zagreba. Svaka čast Prodigyu i Placebu, ali najviše su me oduševili bendovi na 'world music' pozornici koje nemamo čestu priliku čuti kod nas", podijelila je s nama Nevena impresije i pojurila na nastup DJ-a Erica Prydza za kadrove koje će iskoristiti u emisiji "U objektivu" ovog četvrtka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.