Yugo, BMW i Audi najpopularniji su auti na Index Oglasima, pogledajte ih

PONUDA osobnih automobila na Index Oglasima raste iz dana u dan i na našem oglasniku mogu se pronaći zaista raznoliki primjerci svih vrsta vozila. U posljednje vrijeme hrpu pregleda skupila su tri vrhunska BMW-a, legendarni Yugo 55 i atraktivni Audi A4 Avant.

Za ovaj članak smo pretražili ponudu i odlučili izdvojiti one primjerke koji u ovom trenutku privlače najveći interes naših korisnika. Ovih pet oglasa pregledano je preko 65 tisuća puta!

BMW serije 3 Coupe

Ovaj opaki BMW 335Cd je u zavidnom mehaničkom i estetskom stanju i definitivno je riječ o oglasu koji vrijedi pogledati. Mapiran je na 350 konjskih snaga i dolazi bez daljnjih ulaganja. Do sada je prešao 272 tisuće kilometara, dobro je opremljen i registriran je do svibnja sljedeće godine. Prodaje se za 15 tisuća eura, a cijena se može korigirati za gotovinu i za pravoga kupca.

BMW 640d Gran Coupe



Ako je vjerovati komentarima na Facebook stranici Index Oglasa, svi žele voziti ovaj genijalni bavarski stroj iz 2013. godine! Automobil je unikat i puno je uloženo u njega, a kilometri su napravljeni najviše na autocesti tako da je i savršeno očuvan. U oglasu je priložen i video tako da ga svakako vrijedi pogledati. Cijena iznosi 44 tisuće eura.

Yugo 55 Koral



Ovako očuvani Yugo 55 zaista se teško može pronaći i nimalo nas ne čudi što je oglas izazvao ogroman interes. Od 1989. godine do danas auto je prešao 62 tisuće kilometara, u top stanju je i sve na njemu je originalno. Vaš može biti za 999 eura.


BMW M3 E30



U ponudi Index Oglasa našao se i legendarni BMW M3 E30. Ovaj primjerak je stigao iz Japana u Europu, a od japanske aukcijske kuće je dobio ocjenu 4,5 / B što je vrlo rijetko za vozilo staro 31 godinu. Na cijelom automobilu se nalazi prva boja koja je u perfektnom stanju, a interijer je u besprijekornom stanju i ne pokazuje znakove upotrebe. Prodaje se za 68.500 eura, a u cijenu je uključena i isporuka do Zagreba.

Audi A4 Avant



U ovaj Audi A4 Avant 2.0 TDI je uloženo jako puno truda i novaca. Presvučen je folijom, ima RS4 krovni spojler, zadnji branik je S4, ima sportski ovjes i još mnogo toga. Prodaje se za 12 tisuća eura, izgleda zaista prekrasno i vrijedi ga pogledati.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.