Wayne Rooney opet prevario ženu? Bio u hotelu s tri mlađe cure, došla i policija

Foto: Instagram

BIVŠI nogometaš Wayne Rooney ponovno se našao usred skandala. Našao se na naslovnicama stranih medija nakon burnog izlaska s nekoliko djevojaka koje su imale 21 godinu. 

Rooney je bio u noćnom klubu i partijao, gdje su se također nalazile influencerica Tayler Ryan i njezine dvije prijateljice. Nogometaš je, kako piše Daily Mail, ljubio jednu od njih te su svi zajedno završili u jednom hotelu u Manchesteru. 

Njihov izlazak je završio nakon što je Wayne pozvao policiju jer su djevojke počele fotografirati njihovo druženje i objavljivati na društvenim mrežama. Na jednoj snimci Rooney leži na podu sobe, a oko njega su bile golišave djevojke. 

Rooney je zvao policiju jer sumnja da su ga iskoristile za promociju i da je cijela situacija namještaljka. Roditelji djevojaka javno su poručili nogometašu da se srame ponašanja svojih kćeri i ispričali su mu se. Tayler Ryan je zatim zatvorila Instagram profil za javnost.

Coleen je već nekoliko puta saznala da ju je Wayne varao. Govorila mu je da će ga ostaviti, ali dosad mu je svaki put oprostila. U braku su od 2008. godine te imaju četvero djece. Coleen se još nije oglasila povodom novog preljubničkog skandala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.