Vratio se Milijunaš, ali ovaj put bez jokera koji je mnogima donio ogromnu lovu

Foto: Marin Tironi/Pixsell

SINOĆ je počela nova sezona kviza Tko želi biti milijunaš. Troje prvih natjecatelja, Goran Banjanin, Sandro Šegedin i Mirella Žanetić nisu se baš proslavili te su kući otišli sa po tisuću, odnosno 32.000 kuna. Banjanina je love došao Jim Carey, a Mirellu Žanetić koštao je Černobil, odnosno pravo značenje tog imena. Mnogima se sinoć probudila nostalgija, ali i sjeta, jer je ovo prva sezona showa bez najpoznatijeg jokera zovi u povijesti - Mirka Miočića.

Miočić je postao poznat još dok smo mu samo čuli glas preko telefonske slušalice. Natjecatelji sa zadarskog područja stalno su ga koristili kao joker zovi i Mirko je uvijek znao sve točne odgovore. Vremenom, sve ga je više natjecatelja zvalo za jokera zovi i bilo je potpuno očito da ne poznaje ljude kojima pomaže. Nakon što je njegov lik postao najveća misterija u Hrvatskoj, svi su počeli navijati da se Miočić konačno nađe u vrućem stolcu nasuprot Tarika Filipovića. 

Nekoliko puta Miočić je dolazio u studio HRT-a, ali nije uspio proći najbrži prst. Kada je napokon došao, pljesku u studiju nije bilo kraja. Miočić je, pak, kući otišao s tek 32.000 kuna. Wikipedia kaže da je drugim natjecateljima svojim angažmanom osigurao 470 tisuća eura, a kao joker zovi zaradio tek 100 tisuća kuna. 

Od 2013. godine do ožujka 2016. godine bio je lovac kviza Potjera. Napustio je kviz radi zdravstvenih problema, a planirao se vratiti na jesen 2017. godine. To nikad nije dočekao i umro je 15. srpnja 2017. godine. Bez njega Milijunaš definitivno neće biti isti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.