Vratila se "Noćna mora": Tina Katanić provjerila nose li se gaće ispod kilta

Foto: Press/screenshot YouTube

FANOVI kultne "Noćne more" Željka Malnara danas su od 16 sati na Z1 televiziji i u direktnom prijenosu na Indexu mogli pratiti njenu nasljednicu - "Popodnevnu moru".

Kao što je najavljeno uoči početka showa, dio emisije vodi i uređuje Tina Katanić, a ostatak postave čine legende "Noćne more" - Tarzan, Jaran i Laki, koji u emisiji vodi kviz u stilu "Milijunaša".

"Tina je najdivnija osoba koju sam upoznao, kad sam je nazvao pristala je bez ikakvih prigovora, dogovorili smo se u tri sekunde. Rekla mi je da je pratila 'Noćnu moru' s društvom i da su par puta i zvali u emisiju", ispričao je Jumbo za Index.

U današnjoj emisiji gostovali su, između ostalih, Krunoslav Kićo Slabinac, Davorin Bogović i samouki hrvatski svirač gajdi Zvjezdan Levinger. Nakon što je demonstrirao svoje znanje, Tina je Levingera pitala je li istina da se ipod kilta ne smije nositi donje rublje, a dobila je i prikladan odgovor - pravi Škoti ga ne nose.

Emisija zasad traje sat i pol, a planirano je da se od jeseni prebaci u noćni termin, produlji i obogati. Ono što će pokušati jest nasmijati narod jer je televizija danas, kažu, preozbiljna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.