Vodimo vas na koncert Onyxa i na najveći božićni spektakl u Piranhu

MJESEC prosinac redovno je rezerviran za najbolje zimske provode, a ujedno radi se o mjesecu kada se klub Piranha oprašta od još jedne uspješne klupske sezone. U vikendima koji su pred nama, u Piranhi nam obećavaju redom ples, pjevanje, zabavu i nezaboravne predbožićne, božićne i novogodišnje trenutke.  Nakon tradicionalne najveće klupske novogodišnje proslave, klub Piranha će za sve svoje posjetitelje zatvoriti vrata na tri mjeseca u kojima će proći kuru uređenja i osvježavanja. Prije nego na vrata jarunske "entertainment" prijestolnice zakuca 1. siječanj, klub Piranha vam s ponosom izdvaja četiri vruća tuluma i koncerta za pamćenje.  

Srijeda 9. prosinca 2009. ONYX LIVE!

U Hrvatsku nam iz New Yorka stiže grupa Onyx koja je jedna od najintrigantnijih hip hop grupa u svijetu. Po prvi puta u Hrvatsku dolaze Sticky Fingaz te Fredro Starr, frontmen Onyxa koji je široj publici poznat kao suprug naše poznate manekenke Korine Longin Starr.

Nagradna igra

Kako biste osvojili karte za koncert grupe Onyx sve što trebate učiniti je poslati e-mail na index.nagrada@gmail.com s naznakom u subjectu "Onyx" te svojim podacima - imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona. Nagradna traje do ponedjeljka, 7. prosinca u 10 sati kada će sretni dobitnici biti obaviješteni mailom. Dijelimo tri puta po dvije karte.

Subota 12. prosinca 2009. MARIJA HUSAR I GOSTI LIVE!

Poznati tulumi sa sestrama Husar nastavljaju se u novom ritmu, veselom ritmu Božića. Naime, Marija Husar u suradnji s glazbenim producentom Baby Dooksom snimila je svoj "Plesni Božić" na kojem su predstavljene tradicionalne Božićne pjesme u potpuno novom ruhu. U zarazno plesnom R&B ritmu Marija Husar i Ivan Dražić Dragi iz grupe Connect izvode tradicionalnu Božićnu pjesmu "Narodi nam se".

Na Marijinom "Plesnom Božiću" nastupaju Martina Tomčić, Sandra Bagarić, Ivana Husar, Dragi iz Connecta, Baby Dooks a neke od njih kao iznenađenje vidjet ćemo i na koncertu u klubu Piranha. Koncert Marije Husar neka vam bude najbolji uvod u tradicionalni Piranhin "X-Mas Special" party. 

Četvrtak 24. prosinca 2009. RNB CONFUSION X-MAS SPECIAL

Božićna suradnja s Rotaract klubom Zagreb-Sesvete nastavlja se i na ovogodišnjem X-Mas partyju, a kupnjom ulaznice od 20 kuna sudjelujete u akciji "Stipendijom ka diplomi". Najposjećeniji party u godini, iz godine u godinu privlači sve veći broj mladih iz cijele Hrvatske, a slike i uspomene s istog prepričavaju se mjesecima. Na X-Mas Special partyiju svi su rado viđeni, a popis izvođača koji su proteklih godina nastupili na specijalnom izdanju X-Mas bili su: Connect, Bolesna braća, Xl, Sandra.. Ovogodišnji X-Mas Special krasit će Miss Dj Poison Ivy koja slovi kao najbolji sinonim zabave u Njemačkoj. Budite dio najvećeg božićnog tuluma u gradu za kojega ćete ulaznice moći osvojiti i preko Indexa, o čemu ćete biti na vrijeme obaviješteni.

Četvrtak, 31. prosinca 2009. NOVOGODIŠNJI TULUM

Nezaobilazno mjesto novogodišnjih urnebesnih tuluma svakako je klub Piranha, a New Year's Eve party ujedno je i tulum zatvaranja klupske sezone kluba Piranha. Oproštajni novogodišnji tulum kluba Piranha tradicionalno je najposjećeniji, a zadovoljni gosti iz godine u godinu vraćaju se na isto mjesto kako bi se ponovno proveli, zaljubili i sprijateljili.

Zarazni strani i domaći klupski hitovi u novogodišnjem glazbenom izdanju Dj Carla garancija su za plesnu groznicu na užarenom plesnom podiju kluba Piranha. Vrhunski catering restorana Lido zadovoljava najviše ugostiteljske standarde, a "Open bar" kluba Piranha ponudit će vam širok spektar alkoholnih i bezalkoholnih pića, te šarenih koktela.

Kako bi na vrijeme rezervirali svoje mjesto na Piranhinom novogodišnjem partyju svakako posjetite službene stranice: www.piranha.hr ili se javite na broj mob. +38591 4629 234.

Zbog iznimno velikog interesa, molimo sve goste da svoju ulaznicu kupe u što kraćem roku. (All inclusive 349kn - od 26.12. 399kn, VIP mjesta - 599kn, separei - 499kn) 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.