Video za poluvrijeme Super Bowla oduševio internet: "Ovo će biti nezaboravno"

Screenshot: YouTube

NA SLUŽBENOM YouTube kanalu Pepsija osvanuo je trailer za nadolazeći show na poluvremenu Super Bowla, koji će se održati 14. veljače. U spotu koji traje gotovo tri i pol minute pojavile su se zvijezde koje će nastupiti na poluvremenu, a ekipa na internetu oduševljena je videom.

U manje od 24 sata najavni video je pregledan 2.3 milijuna puta, a prizori su zaista impresivni. 

"Imam osjećaj da će ovo biti nezaboravno", pišu fanovi.

 

Nakon što smo prošle godine na poluvremenu Super Bowla imali prilike gledati i slušati nastup The Weeknda, početkom listopada su otkrivena imena zvijezda koje će nastupati na Super Bowlu 2022. godine.

Obožavatelji rap glazbe oduševili su se jer će se na pozornicu SoFi stadiona u Inglewoodu, u široj okolici Los Angelesa, popeti Eminem, Dr. Dre, Kendrick Lamar, Snoop Dogg i Mary J. Blige.

Ovo je prvi put da će ovih pet višestruko nagrađivanih umjetnika nastupiti zajedno na pozornici, što ima poseban značaj za Kaliforniju. Ne samo da su Dre, Snoop i Lamar iz Kalifornije već je kalifornijski grad domaćin Super Bowla prvi put u gotovo 30 godina.

Reperi su zajedno nagrađeni s 43 Grammyja, a imaju 22 top 1 albuma na Billboardovoj ljestvici.

"Prilika da nastupim na Super Bowl Halftime showu, i to u Kaliforniji, nešto je najveće u mojoj karijeri", rekao je dr. Dre.

"Zahvalan sam Jay-Z-ju, Roc Nationu, NFL-u i Pepsiju, kao i Snoop Doggu, Eminemu, Mary J. Blige i Kendricku Lamaru, što će mi se pridružiti u tom nezaboravnom trenutku", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.