VIDEO Transrodna prostititutka tvrdi: "Klijent je umro tijekom seksa i slomio mi penis"

Screenshot: Youtube

JENNIFER iz Miamija, transrodna prostitutka tužila je ženu svog preminulog klijenta za odštetu od 140 tisuća kuna jer je njen suprug umro tijekom seksa s njom i slomio joj penis.

Izašla je u javnost u showu koji je napravljen po principu sudnice, a putem društvenih mreža ova je epizoda dobila preko pet milijuna pregleda.

Jennifer je tužila Silviju, ženu svoje nesretne mušterije jer ju je unajmila da spava s njenim suprugom Miguelom za njegov šezdeseti rođendan. Tvrdi da inače nije prostitutka, ali je ovo pristala odraditi zbog teške financijske situacije.

"Njegova je fantazija bila da penetriram u njega, što sam i učinila. Sve je bilo u redu dok on nije počeo doživljavati srčani udar. Nisam se mogla odmaknuti od njega jer se moj penis zaglavio u njemu", rekla je Jennifer koja je odmah pozvala Silviju kako bi nazvala hitnu pomoć.

Medicinsko osoblje ih je uspjelo razdvojiti, ali tijekom incidenta Jennifer je navodno pretrpjela teške ozljede penisa i sad od njegove udovice traži odštetu.

Silvija je s pokojnim Miguelom bila u braku četrdeset godina i htjela mu je ispuniti fantaziju da bude s drugom ženom. Tvrdi da nije pojma imala da je Jennifer transrodna.

Na kraju joj je pristala dati 35 tisuća kuna što je Jennifer nevoljko prihvatila.

Mnogi su gledatelji na društvenim mrežama ovu priču proglasili lažnom, prenosi Daily Mail.

"Ovo je totalna laž. Unajme ljude da odglume situaciju koja se uopće nije dogodila", komentirao je jedan.

"Prošle su godine unajmili mog brata da se pojavi tamo i traži skrbništvo nad sinom kojeg uopće nema. Bilo je zabavno za gledati", nadovezao se drugi.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.