Video - Supertalent: 10-godišnja hrvatska Lizza Minnelli karijeru gradi već godinama

IAKO ima tek deset godina, Splićanka Antonia Dora Pleško oduševila je žiri showa Supertalent svojom izvedbom "Cabareta" Lize Minnelli. Da malenoj Antoniji ovo nije prvi nastup niti njezini glazbeni počeci dokazuju i brojne snimke s YouTubea na kojima se vidi da se desetogodišnjakinja od malih nogu bavi pjevanjem te iza sebe ima desetke festivala i natjecanja.

Sa stavom prave zvijezde i fascinantnim glasom, Antonia je osvojila već nekoliko glazbenih nagrada, a uspjeh su joj između ostalih predvidjeli i članovi žirija u showu Supertalent.

"Mislim da smo dobili potencijalnog pobjednika ovog ciklusa", izjavio je Dubravko Merlić, inače najstroži član žirija kojeg je malena Splićanka oduševila.

Ništa skromniji kad su komplimenti u pitanju nije bio ni Enis Bešlagić. "Ti nisi više dijete. Biraj menadžere. Pamet u glavu. I molim te, jednom kad budeš poznata, osiguraj nam neka tri mjesta da te možemo slušati", rekao joj je popularni glumac. Antonia je dobila zeleno svjetlo i od Nine Badrić te si tako osigurala ulazak u novi krug.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.