VIDEO Simbol pobjednika: Pred hotelom Vatrenih opet razvijena zastava duga 200 metara

Foto: Igor Kralj/Pixsell

NAVIJAČI Hrvatske ponovo su razvili zastavu dugačku 200 metara na plaži ispred hotela Hilton Doha, gdje je smještena reprezentacija Hrvatske, kako bi igračima dali podršku uoči utakmice protiv Argentine u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru.

 

Razvlačenje zastave na plaži hotela u kojem su smješteni reprezentativci postalo je pobjednički ritual. Ekipa iz Crikvenice je za ovo Svjetsko prvenstvo produžila zastavu sa 100 na 200 metara, no zbog FIFA-inih restrikcija zastava je skraćena 30-ak metara kako bi mogla na stadion.

Sve je počelo uoči susreta protiv Kanade, a nastavilo se prije Belgije, Japana i Brazila. Kako Vatreni sjajno guraju na prvenstvu, razvlačenje zastave uslijedilo je i peti put, pred najvećim brojem navijača do sada. Bilo ih je sigurno 300-tinjak, a možda i više.

"Ovo je postalo ritual prije svake utakmice, nema smisla sada prekidati. Zastava je donijela sreću reprezentaciji pa smo našim igračima željeli još jednom pružiti podršku uoči važne utakmice", rekao je ranije Bruno Dobrinić iz Crikvenice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.