VIDEO Šibenske profesorice obradile Lady Gagu i postale hit na internetu

RASPJEVANE profesorice Gimnazije Antuna Vrančića često nastupaju na priredbama koje organizira škola, ali prošlog su tjedna u šibenskom kazalištu podignule letvicu - njihova obrada hita "Shallow" Lady Gage i Bradleyja Coopera na noge je podignula stotine posjetitelja, a iduće jutro, očekivano, postala i viralni hit!

Profesorice Danijela Grubišić, Marijana Cvitanović, Ana Bogadi i Lorana Antunac za ovogodišnju dodjelu gimnazijskih nagrada Antun imale su spremnu drugu točku, ali su, kažu, "osjetile da bi im trebalo još nešto da učenici polude". Tako je, uz pomoć glazbeno nadarenih gimnazijalaca, nastala ova obrada na koju su prisutni čak i zaplakali - poslušajte i procijenite!

"To su bile neviđene ovacije, da se naježiš! Postigle smo cilj. Reakcije učenika smo željele izazvati, ali nevjerojatna pozitivna reakcija javnosti nas je oduševila. Nema tko mi nije rekao da smo fenomenalne. Ja sam oduševljena jer bit pjesme je emocija i da to ljudi dožive i osjete. A upravo su mi brojni rekli da su se naježili, neki su čak i zaplakali. Zamislite!" rekla nam je profesorica Marijana Cvitanović koja u šibenskoj gimnaziji predaje engleski jezik, ali često nastupa u bogatom kulturno-scenskom programu škole.

Zahvaljujući internetu, njihova izvedba obišla je grad u rekordnom roku pa su profesorice već "ubole" i novu gažu i svoj "Shallow" ponovile na izboru za Najljepšu mamu Hrvatske!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.