Video: Seksi Padma Lakshmi liže umak sa sočnog i velikog hamburgera

DA I JEDNA obična reklama za lanac fast food restorana može biti seksi dokazala je Indijka Padma Lakshmi. Egzotična manekenka koja je krasila naslovnice Voguea i Ellea proslavila se brakom s Sirom Salmanom Rushdieom, kontroverznim piscem "Sotonskih stihova" zbog kojih je skoro izgubio glavu.

"Podsjeća me na iskradanja prije večere kako bi okusila taj sočni i začinjeni umak.."

Osim što mami poglede gdje god se pojavi, Padma je napisala kuharicu "Lagano i egzotično" s podnaslovom "Nemasna jela sa svih strana svijeta", što je vrlo kontradiktorno s obzirom da je reklamirala sočni hamburger. Video koji može djelovati poprilično uzbuđujuće na muški spol započinje Padminim obilaskom tržnice koja je prepuna zdrave hrane.

Nakon kratke šetnje seksi Indijka se zaustavi, sjedne na stepenice i izvadi vrećicu sa velikim i sočnim hamburgerom. "Ima nešto u Western Baconu. Podsjeća me na srednjoškolske dane, iskradanje prije večere kako bi okusila taj sočni i začinjeni umak.. bez da ostavim ikakav dokaz", prisjeća se Padma u reklami u kojoj istovremeno liže umak koji joj curi iz hamburgera.

A.M.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.